Madziaas
Już jesteś:)
U mnie też dzisiaj zimno,koszmar taka pogoda. Nie martw sie wszystko dobrze,do wtorku szybciutko zleci i będziesz miała wizyte. No wiesz to naprawde troche hmm dziwne,że już kupują ubranka bo to raczej za wcześnieCześć dziewczynki. U mnie dziś też zimno i śnieżnie za oknem. W ogóle ostatnie dwa dni to jakies schizy mam bo nic mi nie dolega tzn nie mam nawet takich lekkich ukłuć w brzuchu i już się martwię czy aby wszystko ok. No a poza tym już nie mogę doczekać się wtorku i wizyty. Chyba te moje humorki dają o sobie znać.
Wiecie dziewczyny udzielam się na wątku Maj 2010 ale czasami mam wrażenie, że niektóre dziewczyny mają tam niezdrowe podejście do ciąży. Kupują już ubranka itp. No szok!
I dziewczynki wszystko dobrze,wiem że sie martwicie i że mi łatwo mówić.Ale trzeba myśleć pozytywnie,chociaż ja też często czekałam na wizyte bo sie martwiłam czy wszystko jest ok.Najgorsze było dla mnie jak czułam już ruchy małego,a tu nagle miałam dzień że zero ruchu jakiegokolwiek.Myślałam,że zwariuje wtedy. Trzymam kciuki za Wasze wizyty

??