Agniesiak85
Fanka BB :)
Ja jak byłam ostatnio na wizycie to waga pokazała mi 2kg na plusie, ale teraz jak pójde to będzie pewnei z sześcCiekawe czy dużo przytyję w ciąży? A wam ile kobitki przybyło. Ja nie mam za wielkiego apetytu ale to na razie.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jak byłam ostatnio na wizycie to waga pokazała mi 2kg na plusie, ale teraz jak pójde to będzie pewnei z sześcCiekawe czy dużo przytyję w ciąży? A wam ile kobitki przybyło. Ja nie mam za wielkiego apetytu ale to na razie.

No to miło się zrelaksujemy przy bajeczceJa z M będe ogladac
Pewnie już w wyrku będziemy bo jutro jedziemy na grób rodziców dziadka M. i rano wyjazd to trzeba wczesnie wstac, zrobic kanapeczki i herbatke w termosik
![]()

O dziekuje- nie chcialam sztucznego stroikabalam sie zeby nie zwiedly ale daly rade cala noc szalenstwa
Mam siłęw pierwszym trymestrze tez taka przygaszona byłam bo chorowałam a to katar a to goraczka.. ale teraz nabrałam tyle siły, ze mogłabym codziennie sprzatac w mieszkaniu od podłóg po sufit
![]()