Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Duży:-)Ja też powinnam mojego wykapać ale mój jest taki ciężki, że nawet z M ledwo dajemy radę, żeby go w wannie przytrzymać. Mój bysior waży 18kg
Trzymaj się i szukajcie własnego M nie ma co się denerwować ,dbaj o siebie i malucha.moj tez sie lini,na razie spi kolo mnie biedaczysko,pozniej musze go wykapac,bo nie wiem gdzie byl a on z nami spi,boje sie ze jakiegos przyjaciela ze soba przyniosl
Też to lubiłamWiecie co dziewczyny ostatnio naszła mnie ochota na kolorowanie malowanek. Mam ochotę sobie kupić kolorowankę Barbie i sobie pokolorować. Bardzo to lubiłam jak byłam mała. Bardzo mnie to relaksowało.

Trzymaj się i szukajcie własnego M nie ma co się denerwować ,dbaj o siebie i malucha.
A u mnie @ przylazła choć chyba za wczesnie muszę sie skonsultować z moją gin:-(niby w terminie ,ale wczoraj wziełam ostatnią luteine i @ powinna być dopiero za kilka dni .