Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam inaczej wg usg i inaczej wg miesiączki,ale dlatego że miałam nieregularny okresO ile? Ja słyszałam, że jak jest planowana cesarka to robią ją wcześniej ok. 2 tyg. żeby nie zaczęła się akcja porodowa.
Aa to czyli będziesz mieć cesarke,a moge spytać dlaczego?No ja wg miesiączki powinnam być w 10 tyg a jak same widzicie jestem w 7 tak więc myślę, że w ustaleniu daty będzie tydzień poślizgu albo wcale nie jesli bede miała zaplanowana cesarke. Wolałabym rodzić naturalnie ale się nie da.

AchaaMadziu ja przy urodzeniu miałam wrodzoną wadę stawu biodrowego. Nie była dobrze wykształcona jedna z kości i musieli ją jakby nadlewać żeby noga mi nie wypadała ze stawu. Miałam dwie operacje jako dziecko i po prostu w czasie porodu mogłabym się rozłożyć tak, że potem bym się nie złożyła tak więc już jako nastolatka chodząc do gina mówili mi, że to wyklucza naturalny poród. Zresztą nawet nie próbowałabym takiej formy porodu.