• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie kochane:-)

Kroczku strasznie mi przykro, że musiało Ciebie to spotkać :-(Kochana ja też taka miałam za pierwszym razem, ale wierz mi kolejnym razem będzie dobrze:-) mi lekarz powiedział, że jak zarodek wcale się nie rozwinął to może i lepiej dla niego, bo takie dziecko mogłoby być chore:eek: ja tam się na tym nie znam:eek:

maggie widzę, że Ci już bardzo niewiele zostało:-) dalej nie macie imienia???

U nas wszystko w porządku:-) Bartuś rośnie, kopie jak szalony, już teraz jak mi czasem przywali to mega boli, a ciekawe co będzie w 9 miesiącu:-p ale to pewnie po rodzicach taki mały Łobuz rośnie:-D a jeszcze oboje coś kiedyś trenowaliśmy, więc pewnie też sportowiec będzie:sorry:
Super,że u Was wszystko w porządku

reklama
Mamo Sówko nie użalam się nad sobą ale nie wiem czy jestem gotowa na kolejną ciążę. Nie wiem może mi przejdzie za jakiś czas ale na razie boję się próbować mimo, że lekarka która robiła mi zabieg mówiła, że mogę próbować za 3 miesiące.
Super, że u Was wszystko ok.

Maggie mi też przykro ale najbardziej to nie wiem co mam robić bo albo mam poronienia niewiadomo na jakim podłożu albo jak tym razem nie mam zarodka. Już czasami sił mi brakuje do tego wszystkiego.
Kasiu ja podejrzewam że Ty się przebadałaś dokładnie. A co z Twoim M.? Czy On robił jakieś badania?
Witajcie kochane:-)

maggie widzę, że Ci już bardzo niewiele zostało:-) dalej nie macie imienia???
Super że wszystko wporządku :tak: A imie - jak narazie Igor ale to tylko przymiarka. :-D

Super,że u Was wszystko w porządku

:-):tak::-D głosuję na Twojego Kacperka:-)

Mamo Sówko nie użalam się nad sobą ale nie wiem czy jestem gotowa na kolejną ciążę. Nie wiem może mi przejdzie za jakiś czas ale na razie boję się próbować mimo, że lekarka która robiła mi zabieg mówiła, że mogę próbować za 3 miesiące.
Super, że u Was wszystko ok.

Kochana tu nie chodzi o użalanie się nad sobą, ale wiadomo ja miałam za sobą tylko jedną ciążę (a w sumie nawet serduszka nie widziałam/słyszałam), a Ty więcej, więc nie ma porównania...wiadomo, że to od Twojej psychiki teraz zależy kiedy i czy zdecydujesz się na kolejną ciążę...sama musisz do tego dojść i nikt nie powinien Cię poganiać...może rzeczywiście za jakiś czas Ci przejdzie, ale wiadomo, że może to trwać krócej, a może dłużej....trzymam kciuki za Ciebie i jestem w Tobą:tak:

Mamo Sówko dziękuję.
Maggie mam już któregoś z kolei lekarza i wydaje mi się że jest dobry. Nie znam go za dobrze bo byłam tylko parę razy u niego. Zobaczymy co powie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry