• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczynki przepraszam,że sie prawie nie odzywam ale nie moge.Tak troszke tylko podczytuje
Madziu i czym Ty sie przejmujesz. Kacperek jest teraz najważniejszy i ewidentnie potrzebuje Mamusi. Forum nie zając nie ucieknie ;-)

Mamo Sówko dziękuję.
Maggie mam już któregoś z kolei lekarza i wydaje mi się że jest dobry. Nie znam go za dobrze bo byłam tylko parę razy u niego. Zobaczymy co powie.
Kasiu mam nadzieję że tak Cie poprowadzi że już nie będziesz musiała przeżywać takich smutków. Trzymam mocno kciuki. :tak:

Ja Dziewczyny uciekam bo jutro trzeba wcześnie stać. Przez korki będę jechać do szpitala pewnie ponad 1h a chce być na 8 rano. Więc wypadałoby wstać po 6-tej. :tak:

Tak więc Buziaki i do juterka, trzymajcie kciuki za usg. :tak:

KURDE ALE SIĘ WKURZYŁAM!!!PRZYSZEDŁ RACHUNEK ZA TEL. 192ZŁ!!!!!!!!:wściekła/y: DWA RAZY WIĘCEJ NIŻ ZAWSZE. A NA RACHUNKU PISZE ŻE NIBY ZA WIADOMOŚCI TEKSTOWE MAM NABITE 99ZŁ!!!:no:SKĄD SIE PYTAM! IDE JUTRO TO WYJAŚNIAĆ. TYLKO SIE CZŁOWIEK WKU.... NA WIECZÓR:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry