Madziaas
Już jesteś:)
OkiNie ma sprawy Madziu Ty zawsze za nas wszystkie wieczorami podtrzymujesz rozmowę więc może my cie tym razem wyręczymy![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
OkiNie ma sprawy Madziu Ty zawsze za nas wszystkie wieczorami podtrzymujesz rozmowę więc może my cie tym razem wyręczymy![]()

Madziu i czym Ty sie przejmujesz. Kacperek jest teraz najważniejszy i ewidentnie potrzebuje Mamusi. Forum nie zając nie ucieknie ;-)Dziewczynki przepraszam,że sie prawie nie odzywam ale nie moge.Tak troszke tylko podczytuje
Kasiu mam nadzieję że tak Cie poprowadzi że już nie będziesz musiała przeżywać takich smutków. Trzymam mocno kciuki.Mamo Sówko dziękuję.
Maggie mam już któregoś z kolei lekarza i wydaje mi się że jest dobry. Nie znam go za dobrze bo byłam tylko parę razy u niego. Zobaczymy co powie.

Trzymam mocno mocno kciuki :-)Ja Dziewczyny uciekam bo jutro trzeba wcześnie stać. Przez korki będę jechać do szpitala pewnie ponad 1h a chce być na 8 rano. Więc wypadałoby wstać po 6-tej.
Tak więc Buziaki i do juterka, trzymajcie kciuki za usg.![]()
DWA RAZY WIĘCEJ NIŻ ZAWSZE. A NA RACHUNKU PISZE ŻE NIBY ZA WIADOMOŚCI TEKSTOWE MAM NABITE 99ZŁ!!!
SKĄD SIE PYTAM! IDE JUTRO TO WYJAŚNIAĆ. TYLKO SIE CZŁOWIEK WKU.... NA WIECZÓR