Madziaas
Już jesteś:)
Od razu mogłam Ci zrobić zdjęcieNo właśnie kurcze holenderska. Ale teraz jak już wiem dokładnie czego szukam to powinno być łatwiej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Od razu mogłam Ci zrobić zdjęcieNo właśnie kurcze holenderska. Ale teraz jak już wiem dokładnie czego szukam to powinno być łatwiej.
tyle naskrobać
nie dam rady doczytać
a co psiak naskrobal?Wiecie co własnie się troszkę pogryzłam z M o naszego psa. No normalnie nie mam siły czasami do niego. A tak poza tym to mama przywiozła mi wypis ze szpitala i napisali tam, że miałam puste jajo plodowe a nie miałam plamień więc prawdopodobnie nie było go wcale.
A co sie stało Kasiu że sie pogryzłaśWiecie co własnie się troszkę pogryzłam z M o naszego psa. No normalnie nie mam siły czasami do niego. A tak poza tym to mama przywiozła mi wypis ze szpitala i napisali tam, że miałam puste jajo plodowe a nie miałam plamień więc prawdopodobnie nie było go wcale.
wiecie co własnie się troszkę pogryzłam z m o naszego psa. No normalnie nie mam siły czasami do niego. A tak poza tym to mama przywiozła mi wypis ze szpitala i napisali tam, że miałam puste jajo plodowe a nie miałam plamień więc prawdopodobnie nie było go wcale.
Mądra Polka po szkodzieOd razu mogłam Ci zrobić zdjęcie

A co się stało?Wiecie co własnie się troszkę pogryzłam z M o naszego psa. No normalnie nie mam siły czasami do niego. A tak poza tym to mama przywiozła mi wypis ze szpitala i napisali tam, że miałam puste jajo plodowe a nie miałam plamień więc prawdopodobnie nie było go wcale.
No to będziesz częściej wpadaćWitam
No oszalałytyle naskrobać
nie dam rady doczytać
![]()