Madziaas
Już jesteś:)
Oki,leć leć. Milutkich snów.BuźkaMadziulka ja uciekam, muszę cos jeszcze poczytać na to zaliczenie. Spokojnej nocki i miłego weekendu :-) Buziaki :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oki,leć leć. Milutkich snów.BuźkaMadziulka ja uciekam, muszę cos jeszcze poczytać na to zaliczenie. Spokojnej nocki i miłego weekendu :-) Buziaki :-)
Ja jestem ja jestemuuuuuuu chyba nikogo nie ma

to superJa jestem ja jestem![]()

bo jestem na duphastonie i gin mi mówił, że na nim nie powinna mi sie spóżniać
Maggie a gdzie ty jesteś???
Agapasku - tak na przyszłość - jak będzie bolało to bierz nospe.A dzięki kochana, w sumie to coraz lepeij u mnie, nie mam już nudności, ale nadal neiwle jem i na niewiele mam ochotę, jedyny plus tego to to, że może nie przytyję az tyle :-):-)
Tylko martwi mnie trochę ból podbrzusza. Dzisiaj np czuję sie b. dobrze, ale przedwczoraj wnocy bardzo bolał mnie brzuch, aż obudził mnie ten ból...
Dziękuje:-) Ja już na 3d white też byłam:-)Na zdjęcia już zagłosowałam
Kacperek dobrze spij juz smaczne od 2 godzin a jak twój Kacperek?
A u mnie humorek trochę nie bardzo bo mi się @ 2 dni spóźniła i juz miałam nadziejebo jestem na duphastonie i gin mi mówił, że na nim nie powinna mi sie spóżniać
![]()
Maggie ale już lepiej??Dogorywam, brzuch mnie boli i twardy jak skała. Mały się dzisiaj praktycznie nie rusza. Nawet podsłucham jego serduszko bo się bałam. I ciągle pije. Już 2 litry wody obaliłam![]()
Agapasku - tak na przyszłość - jak będzie bolało to bierz nospe.