• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Na zdjęcia już zagłosowałam:-D

Kacperek dobrze spij juz smaczne od 2 godzin a jak twój Kacperek?:-D
A u mnie humorek trochę nie bardzo bo mi się @ 2 dni spóźniła i juz miałam nadzieje :zawstydzona/y: bo jestem na duphastonie i gin mi mówił, że na nim nie powinna mi sie spóżniać:wściekła/y:

Maggie a gdzie ty jesteś???

Dogorywam, brzuch mnie boli i twardy jak skała. Mały się dzisiaj praktycznie nie rusza. Nawet podsłucham jego serduszko bo się bałam. I ciągle pije. Już 2 litry wody obaliłam :-D

A dzięki kochana, w sumie to coraz lepeij u mnie, nie mam już nudności, ale nadal neiwle jem i na niewiele mam ochotę, jedyny plus tego to to, że może nie przytyję az tyle :-):-)
Tylko martwi mnie trochę ból podbrzusza. Dzisiaj np czuję sie b. dobrze, ale przedwczoraj wnocy bardzo bolał mnie brzuch, aż obudził mnie ten ból...
Agapasku - tak na przyszłość - jak będzie bolało to bierz nospe.

Na zdjęcia już zagłosowałam:-D

Kacperek dobrze spij juz smaczne od 2 godzin a jak twój Kacperek?:-D
A u mnie humorek trochę nie bardzo bo mi się @ 2 dni spóźniła i juz miałam nadzieje :zawstydzona/y: bo jestem na duphastonie i gin mi mówił, że na nim nie powinna mi sie spóżniać:wściekła/y:
Dziękuje:-) Ja już na 3d white też byłam:-)
Mój Kacperek też śpi na kolanach :-)
A przyszła @ ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry