Paulina446
mamy czerwcowe 2006
justys ja normalnie zagłosowałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmmciagle pisze ''twoj glos zostal uznany''![]()

Maggie o co chodzi??Jakkolwiek to zabrzmi: daj mi znać zanim wyjdziesz z domu![]()

Dobranoc,śpij dobrze:-)dobra zmykam do juterka,papapap

I musze kupować ze swojego konta i przelewy też robić od siebie. Żeby mi kur.... chociaż na to dał. On tylko linka wysyła i ma mieć załatwioneNo mam nadzieje że jutro do Ciebie dotre i że zdąże zanim wyjdziesz. A o co ma chodzić??Maggie o co chodzi??![]()

Maggie nie denerwuj sieJustyś - słodkich snów.
Kurde ale sie nawkurzam dziś. Mój kochany Tatuś znów mnie wkopał w kupowanie na allegro. I oczywiście ciśnienie robi że na już musi mieć i żebym jechała najlepiej odrazu odbierać osobiście. I właśnie akcja bo on sobie skrzynke wymyślił na listy i na aukcji jest kilka kolorów i trzeba zadzwonić i się spytać czy dany kolor jest. Of course - sam nie zadzwoni zapytać czy kolor jest i sam nie odbierze. Tylko ja w prawie 9-ym miesiącu mam zapieprzać przez całą W-we odebrać jego skrzynke.I musze kupować ze swojego konta i przelewy też robić od siebie. Żeby mi kur.... chociaż na to dał. On tylko linka wysyła i ma mieć załatwione