Paulina446
mamy czerwcowe 2006
nasz spi w swoim pokoju ale w środku nocy wędruje do nas i jeszcze przegania mnie z mojej poduszkiA mój sie rozgościł w naszym łóżku i to na moim miejscu[/QUOTE]
Nasz śpi z nami,najlepiej lubi na naszej poduszce
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nasz spi w swoim pokoju ale w środku nocy wędruje do nas i jeszcze przegania mnie z mojej poduszkiA mój sie rozgościł w naszym łóżku i to na moim miejscu[/QUOTE]
Nasz śpi z nami,najlepiej lubi na naszej poduszce
![]()
![]()
Dobry jestnasz spi w swoim pokoju ale w środku nocy wędruje do nas i jeszcze przegania mnie z mojej poduszki![]()
![]()
wygrałaśA Mój Klusek śpi ze mną - w brzuszku - i kto Nas przebije ???![]()

Taa poczekaj aż sie urodzi to sama dasz mu wejść sobie na głoweOj Dziewczynki Wasze Maluchy wchodzą Wam na głowei to dosłownie
A mój Kluseczek taki grzeczniutki
![]()

normalnie skopiuje ten post i Ci go pokażę za jakis czasOj Dziewczynki Wasze Maluchy wchodzą Wam na głowei to dosłownie
A mój Kluseczek taki grzeczniutki
![]()

Właśnie właśnienormalnie skopiuje ten post i Ci go pokażę za jakis czas![]()

Taa poczekaj aż sie urodzi to sama dasz mu wejść sobie na głowe![]()
normalnie skopiuje ten post i Ci go pokażę za jakis czas![]()

To nie zwlekaj, jeszcze Ci z głowy wypadnie i będzie problemKurcze właśnie tak patrze i musze pisać lada chwila wniosek o urlop wypoczynkowy i wychowawczy