• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ja w weekend byłam w szkole i dlatego nie bardzo miałam czas napisać. Nadrobiłam już troszkę zaległości i mam już pozaliczane niektóre sprawy ale sporo mi jeszcze zostało:-(:-(. Za to w niedzielę były świetne zajęcia. Umiem już robić hennę na brwi i rzęsy, manicure i masaż dłoni. Super sprawa. Już dziś ćwiczyłam hennę na szwagierce:tak:. Podczytywałam Was troszkę i sobie myślę, że Twój Klusek bardzo sie coś Maggie pcha na świat.:-)

reklama
Ja w weekend byłam w szkole i dlatego nie bardzo miałam czas napisać. Nadrobiłam już troszkę zaległości i mam już pozaliczane niektóre sprawy ale sporo mi jeszcze zostało:-(:-(. Za to w niedzielę były świetne zajęcia. Umiem już robić hennę na brwi i rzęsy, manicure i masaż dłoni. Super sprawa. Już dziś ćwiczyłam hennę na szwagierce:tak:. Podczytywałam Was troszkę i sobie myślę, że Twój Klusek bardzo sie coś Maggie pcha na świat.:-)
Dasz rade z zaliczeniami :tak: Oooooooo, ale super zajęcia - to wpadaj do mnie - możesz na mnie ćwiczyć śmiało nawet pare razy dziennie. :-D:-D:-D A Kluska będę przytrzymywać tak długo jak się da - nogi razem i nie wylezie kombinator jeden :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry