Madziaas
Już jesteś:)
Nooooo:-)Ano jestem dziewczynki!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nooooo:-)Ano jestem dziewczynki!:-)
Nie na pewno nieHi hi szkoda że nikt mnie nie może do łóżka zanieść. Boli mnie to spojenie. Klucha się ostro pakuje. Syrki ma na wysokości pępka. Mam nadzieje że go ginka nie sprowokowała do wyjścia ;-)

. Podczytywałam Was troszkę i sobie myślę, że Twój Klusek bardzo sie coś Maggie pcha na świat.:-)Dziękujemy:-)Acha głosy na Kacperka oddaję codziennie nawet jak nie jestem na forum.
A zapraszam zapraszam serdecznie.

Dasz rade z zaliczeniamiJa w weekend byłam w szkole i dlatego nie bardzo miałam czas napisać. Nadrobiłam już troszkę zaległości i mam już pozaliczane niektóre sprawy ale sporo mi jeszcze zostało:--(. Za to w niedzielę były świetne zajęcia. Umiem już robić hennę na brwi i rzęsy, manicure i masaż dłoni. Super sprawa. Już dziś ćwiczyłam hennę na szwagierce
. Podczytywałam Was troszkę i sobie myślę, że Twój Klusek bardzo sie coś Maggie pcha na świat.:-)
Oooooooo, ale super zajęcia - to wpadaj do mnie - możesz na mnie ćwiczyć śmiało nawet pare razy dziennie. 

A Kluska będę przytrzymywać tak długo jak się da - nogi razem i nie wylezie kombinator jeden