• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Martyna222 masz rację i inne dziewczynki też już się uspokoiłam.
Poczytajcie to
blablanie.pl • Zobacz temat - CHŁOPIEC CZY DZIEWCZYNKA

Brak mdłości może oznaczać nadejście chłopca:tak:

Nooo duza szansa bo ja z Wika mialam okropne od poczatku az do 9mc a tu 7 tydzien i narazie nic :)) wogole czuje sie o niebo lepiej i chcielismy syneczka a jak bedzie corcia tez bedzie super oby zdrowa :)....Z Wika czulam sie jak w ciazy OKROPNIE teraz sie czuje jakbym w niej nie byla...super (nooo poza burza hormonkow)

Katerinka nie koniecznie, bo ja mam dwie dziewuszki i z żadną nie miałam mdłości, gdyby nie zanik @, to zero odczuć, prócz hormonów, że byłam w ciąży:-)

A ja mam przeczucia ze bedzie chlopiec :) w 1 ciazy mialam na dziewczynke, bylam pewna od 6 tyg i mimo ze lekarz nie byl pewien ja mowilam ze panna jak nic :-) pierscionek zloty na wlosie (zabawa) tez wskazywal na babeczke teraz na chlopczyka

Beti ty nie miałaś mdłości i było wszystko ok?? Już jestem spokojniejsza
Martyna 222 ten miesiąc na pewno przyniesie wiele fasolek.
Kroptusia ze względu na Twoją nową pracę chyba lepiej że nie masz nudności i innych uciążliwych objawów.

a tak wogóle u mnie żadnych objawów...2 dni przed @ ból brzucha ustał ale on raz jest raz go nie ma... jedyne to temp jeszcze nie spadła poniżej 37 więc, nie mam w tym miesiącu objawów chyba troche odpuscilam bo zawsze jakieś w sobie wyszukiwałam... nic wszystko może się jednak zdarzyć?

a tak wogóle u mnie żadnych objawów...2 dni przed @ ból brzucha ustał ale on raz jest raz go nie ma... jedyne to temp jeszcze nie spadła poniżej 37 więc, nie mam w tym miesiącu objawów chyba troche odpuscilam bo zawsze jakieś w sobie wyszukiwałam... nic wszystko może się jednak zdarzyć?

oczywiście moja droga... trzymam kciuki. Trzeba mieć zawsze nadzieję i nie spinać się. Dobrze, że odpuściłaś wtedy można być bardzo miło zaskoczonym:)

martyna222 - ja Ci niestety nie pomogę, ale może inne dziewczyny mają jakieś doświadczenia. A tak wogóle to trzymam kciuki, ża teścik. Niech będą II to żaden invimed nie będzie potrzebny :-)

karo85 - ja trzymam kciuki, oby do wtorku :tak:

ninonka - a Ciebie gdzie wcięło?? :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry