Madziaas
Już jesteś:)
Dzięki:-)nonono bardzo ladna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki:-)nonono bardzo ladna![]()
ja jestem caly czas strasznie spiaca i szczerze mówiac juz nie moge sie doczekac poniedzialku to moze wkoncu sie czegos wiecej dowiem...a teraz juz uciekam znowu do pracy zagladne wieczorem jak nie zasne
takze wejde dopiero chyba jutro bo mam na popludnie dzisiaj wiec skoncze o 22.30 a u Was bedzie godzina pozniej.
Mysle ze wytrzymam do soboty, takze prosze o kciuki i malutkie piasteczki zacisnieteUparł sie uparł .....Hejka
Widze ze ktos sie uparl i nie popusci a moze i jeszcze jeden ktos sie znalazl. Ja mialam prace pisac i nie zaczelam jednej co musze jutro oddactakze wejde dopiero chyba jutro bo mam na popludnie dzisiaj wiec skoncze o 22.30 a u Was bedzie godzina pozniej.
Cykam sie troche czy dam rade zdarzyc ale zmykam juz do pisania
No i trzymajcie kciuki zeby @ nie przylazla. Pytalam mojego kiedy robimy test, a on- nigdy bo mnie juz one wkurzajahahaha gupek jeden
Mysle ze wytrzymam do soboty, takze prosze o kciuki i malutkie piasteczki zacisniete

Maggie mówisz,że Ci sie podoba moja sukienka:-):-)

Chyba już podobra kobitki odezwe sie po wizycie,trzymam kciuki maggie i patrysiu![]()
Kurcze, będę czekać i wyjde troche później z domku to może się dowiem czy jajeczka są. 

:-)Bardzo ładna
Chyba już poKurcze, będę czekać i wyjde troche później z domku to może się dowiem czy jajeczka są.
A ja miałam poprać ale wkońcu tylko troche poprasowałam, wzięłam długą kapiel, zrobiłam sobie maseczke i umyłam włoski - chyba miałam potrzebę wylaszczenia się
Olu - Klusek już od paru dni trzyma zaciśnięte piąstki i czasami jak przywali to mi oczy wyłażą na wierzch![]()

No ba, a co będę sobie żałować:-)
Też jestem ciekawa co tam u Justysi:-)
Zrobiłaś sie na bóstwo![]()

A pewnie pewnie:-)No ba, a co będę sobie żałować![]()