• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dzien Dobry

Jestem pierwsza :0 tralala

Jeszcze ta i dzisiaj pozniej ostatnia nocka i wolny weeknd tzn zaczne znowu pewnie od niedzieli.
Ja mam prezenty kupione, leza na kupie i czekaja na zapakowanie- papiery juz tez mam.

Kurde zaczelam 47 dc w weekend pojade do apteki chyba po inny test bo zaczynam sie juz niepokoic i nakrecac. Najbardziej mnie wkurza, ze nie mam po co isc nawet do lekarza bo i tak mnie odesle z kwitkiem- tzn zaprosi po nowym roku.

Cześć dziewczynki
Ja na chwile,usypiam małego i chce sie jeszcze położyć,jakaś dzisiaj połamana jestem:eek:
Musze tylko poszukać przychodni żeby zarejestrować małego na usg bioderek
U mnie też już biało
Justyś dzięki za głosiki
Paula na Kacperka głosik poszedł
Maggie wczoraj jeszcze nie wyszła z małym ze szpitala
Miłego dnia:-)

Ja też się witam!
Oleńko zrób następny test może to jednak fasolinka:tak: Trzymam kciuki
Paulinko zaraz zagłosuję:tak:
Madziu na Kacperka głosiki pójdą później bo jeszcze nie mogę:tak:
A ja zmykam zaraz na spacerek z psem bo tak pięknie biało wszędzie i mrozek szczypie w uszy:-D A poza tym muszę upolować sobie małą choineczkę...:-D

Cześć dziewczynki,

U mnie też biało i ciągle sypie... przynajmniej bardziej czuć święta :-) robi się bardziej nastrojowo ;)

Ola rób testa :) Mi też pierwszy wyszedł negatywny a po ponad tygodniu jak nie dostałam miesiączki to powtórzyłam test i były dwie kreseczki. Dopóki nie masz @ jest nadzieja :))

HEJKA:-)
Ja tak na chwilke bo zaraz wezme się za przygotowania do gina jeszcze trzeba wyniki odebrać dlatego szybciej ruszamy no i potem do mamy co jutro wpadne i zdam relacje:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry