Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Patrysiu trzymam kciuki.
Madziu to może usypiaj go suszarką

:-(a ja dzis chcialam kupic mojemu koszule i nie kupilam albo byly same male albo na olbrzymow jestem wkurzona jak nie wiem:/,a na dodatek co chwile z neta mi wylaczaja przesyl bo do wczoraj mialam zaplacic ale M byl za pozno z pracy i nie zdazyl,jeden kerde dzien i juz wylaczony,strony mi sie otwieraja po 5 minut,cholera
:-)dobre,niezly sposob z ta suszarkasyn mojej kuzynki sie uspokajal przy odkurzaczu

To super,że będziecie u Twoich rodziców. My będziemy tu,ale sie ciesze bo dzięki mojemu teściowi (jest oki) robimy Wigilie w domua ja znowu jakas slaba jestem i spiaca chyba ta pogoda tak na mnie dziala
na wigilie idziemy do moich rodzicowcale szczescie,bo wigilii z tesciem byl nie zniosla,siadac do stolu z kims kto meczy zwierzeta,trudno taka juz jestem i sie nie zmienie!zwierzeta tez maja swoje uczucia i czuja bol tym bardziej jak dostaja za nic!
musze tylko pomyslec nad prezentami a juz nie wiele czasu mi zostalo

Tylko domownicy,ciesze sie
I nie wiem co zrobić teraz:-(Justyś nie przejmuj sie nim,dobrze że będziecie u rodziców i tym sie ciesz:-)ogolnie to mi nie chodzi tylko o tego mojego psa tylko o wszystko!
mysli,ze jest pepkiem swiata![]()
ciesze sie bardzoJustyś nie przejmuj sie nim,dobrze że będziecie u rodziców i tym sie ciesz:-)
No ja myślałam właśnie o jakichś drobiazgach bo też z kasą gorzej bo to auto robiliśmy i jeszcze opony zimowe kupiliśmyno my tez sobie robimy tylko drobiazgi moim rodzicom i bratu,nie mam kasiorki zeby duzo dac na prezenty,a jeszcze sa chrzesniacy i to czterech i sama nie wiem co zrobic w tym roku bo z kaska krucho musze cos wymyslic