• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
a ja dzis chcialam kupic mojemu koszule i nie kupilam albo byly same male albo na olbrzymow jestem wkurzona jak nie wiem:/,a na dodatek co chwile z neta mi wylaczaja przesyl bo do wczoraj mialam zaplacic ale M byl za pozno z pracy i nie zdazyl,jeden kerde dzien i juz wylaczony,strony mi sie otwieraja po 5 minut,cholera

dobre,niezly sposob z ta suszarka:) syn mojej kuzynki sie uspokajal przy odkurzaczu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysiu trzymam kciuki.
Madziu to może usypiaj go suszarką:-D
:-D:-D
a ja dzis chcialam kupic mojemu koszule i nie kupilam albo byly same male albo na olbrzymow jestem wkurzona jak nie wiem:/,a na dodatek co chwile z neta mi wylaczaja przesyl bo do wczoraj mialam zaplacic ale M byl za pozno z pracy i nie zdazyl,jeden kerde dzien i juz wylaczony,strony mi sie otwieraja po 5 minut,cholera
:-(
dobre,niezly sposob z ta suszarka:) syn mojej kuzynki sie uspokajal przy odkurzaczu
:-)
Mój sie coś boi odkurzacza:confused2:

Mój mały wczoraj obsikał lekarza:-D:-D

a ja znowu jakas slaba jestem i spiaca chyba ta pogoda tak na mnie dziala:(
na wigilie idziemy do moich rodzicow:) cale szczescie,bo wigilii z tesciem byl nie zniosla,siadac do stolu z kims kto meczy zwierzeta,trudno taka juz jestem i sie nie zmienie!zwierzeta tez maja swoje uczucia i czuja bol tym bardziej jak dostaja za nic!
musze tylko pomyslec nad prezentami a juz nie wiele czasu mi zostalo

Patrysia trzymam kciuki za wizyte!,ciekawe jak tam maggie sie czuje i jej skarbek:)

a ja znowu jakas slaba jestem i spiaca chyba ta pogoda tak na mnie dziala:(
na wigilie idziemy do moich rodzicow:) cale szczescie,bo wigilii z tesciem byl nie zniosla,siadac do stolu z kims kto meczy zwierzeta,trudno taka juz jestem i sie nie zmienie!zwierzeta tez maja swoje uczucia i czuja bol tym bardziej jak dostaja za nic!
musze tylko pomyslec nad prezentami a juz nie wiele czasu mi zostalo
To super,że będziecie u Twoich rodziców. My będziemy tu,ale sie ciesze bo dzięki mojemu teściowi (jest oki) robimy Wigilie w domu:laugh2::laugh2: Tylko domownicy,ciesze sie
Tylko z tymi prezentami oczywiście beznadziejnie,no bo nie robimy sobie tylko Kacperkowi
A u mnie w domu też nie robimy,rodzice niedawno skończyli remont łazienki i dużo kasy wydali i mama mówi,że tak troche smutno ale że nie robimy prezentów no tylko wnukom.Ja bym rodzicom kupiła jakieś drobiazgi,ale będzie im głupio :eek: I nie wiem co zrobić teraz
:-(

no my tez sobie robimy tylko drobiazgi moim rodzicom i bratu,nie mam kasiorki zeby duzo dac na prezenty,a jeszcze sa chrzesniacy i to czterech i sama nie wiem co zrobic w tym roku bo z kaska krucho musze cos wymyslic

Justyś nie przejmuj sie nim,dobrze że będziecie u rodziców i tym sie ciesz:-)
ciesze sie bardzo:)

no my tez sobie robimy tylko drobiazgi moim rodzicom i bratu,nie mam kasiorki zeby duzo dac na prezenty,a jeszcze sa chrzesniacy i to czterech i sama nie wiem co zrobic w tym roku bo z kaska krucho musze cos wymyslic
No ja myślałam właśnie o jakichś drobiazgach bo też z kasą gorzej bo to auto robiliśmy i jeszcze opony zimowe kupiliśmy
A Maggie walczy z pokarmem,napisze do niej zaraz smska

A mój Kacperek waży 6260 :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry