Madziaas
Już jesteś:)
Oki,odpoczywaj:-)ja sobie leze bo juz padalam,biedny maluszek tak by juz pewnie byli w domu,ja bede potem moze zasne na chwile
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oki,odpoczywaj:-)ja sobie leze bo juz padalam,biedny maluszek tak by juz pewnie byli w domu,ja bede potem moze zasne na chwile
:-(Kurcze M mi nie ten odcinek zgrał:-(
Justyś u mnie też zimnokurcze nie umie jakos zasnaca spac mi sie chce na dodatek jest mi tak zimno,ze musze sie dogrzewac dmuchawa,oczywiscie moj psiak tez lezy prawie przed nia,najchetniej bym sie polozyla obok niego i spala
ale twardo na podlodze,hhihi,a mu wygodnie jak nie wiem na dodatek cieplo
Ubierz sie cieplutko żebyś sie nie przeziębiłaWłaśnie wygrzej sobie:-)wlasnie jestem grubo ubrana,boje sie ze mnie cos lapie jakas grypa albo cos,no i ostatnio mam problem z zimnymi stopami chyba je dzisiaj wygrzeje w cieplej wodzie na wieczor
Nie denerwuj siekurde ale mi ten net wolno dziala juz nie moge z tych nerwow,jeden dzien spoznienia:/