• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja oglądałam w końcu ten serial bo znalazłam na dysku dobry odcinek, ten co go jeszcze nie widziałam:tak: Strasznie mi się podoba ten film ale jest też bardzo przejmujący i całkiem inaczej ukazuje życie w czasie wojny, niż to jest pokazane w "Czterech pancernych i psie".
Madziu nie dawałam linka do tych cieni jak go znajdę to zamieszczę.
Oki:-)

reklama
Czesc dziewczynki

Ja mam dzisiaj znowu zly dzien. Zrobilam drugi test i znowu wyszla jedna kreska- 47 dzien sie konczy pomalu, powiedzialam mojemu a on mi na to- ja nie wiem co z toba jest. No i siedze i rycze od godziny. Nie mam nawet z kim pogadac

Poszalały dzisiaj:-D
Ja wysprzątałam Kacpra pokój prawie cały dzień mi to zajęło:szok: ale teraz lśni i już nawet choineczka stoi:-)

Dziękuje dziewczyny za głosiki :-)nie wiem czemu ja nie mogę zagłosować dzisiaj :wściekła/y:

Hehe Kacperek nie polubił lekarza, że go osikał:-D
Olus tak mi przykro :-( :-(

Czesc dziewczynki

Ja mam dzisiaj znowu zly dzien. Zrobilam drugi test i znowu wyszla jedna kreska- 47 dzien sie konczy pomalu, powiedzialam mojemu a on mi na to- ja nie wiem co z toba jest. No i siedze i rycze od godziny. Nie mam nawet z kim pogadac
przykro mi rybka..... :-( to smutne..
ja to chyba wolałabym dostać @ niż widzieć jedną kreskę na tescie:confused2:

witam sie z wami girls!

Ja już wyorałam całe mieszkanie.... nie mam co robić:sorry:
u Filipka ostatnio zabawki przesegregowałam i część powędrowała do kosza a część do piwnicy. Od razu w tym pokoiku wiecej miejsca jakby heh chociaz i tam ma tych zabawek tak dużo ach:) dzieci dzieci... :) Choineczkę też nasz smyk ma u siebie w pokoiku:)

Jutro juz ogarniam z grubsza mieszkanko no i w sobotę imprezka urodzinowa!:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja!
Olu kochana moja! Przykro mi bardzo. Ja nie wiem dlaczego tak jest. Życie jest strasznie niesprawiedliwe. :-(

Maggie mamusiu młoda wracaj prędziutko do nas z Kluskiem! :-D

Justyś nie wiem jak to jest w tak zaawansowanej ciąży z rozgrzewaniem nóg, ale podobno we wczesnej nie wolno. Prowadzi to do poronień. Moja koleżanka tak miała.

Dziewuszki boli mnie dzisiaj szyjka. Możliwe to? :-p Takie czuję jakby skurcze co jakiś czas. Wiecie może czym to może być spowodowane? Zazwyczaj jak tak mam to na drugi dzień mam @,ale przecież dopiero mi się skończyła. :shocked2:

Całuski dla Was wszystkich!

PS. Ciężarówki dajcie nam troszkę świeżych fluidków. :tak::-D

reklama
Czesc dziewczynki

Przykro mi kochana:-(:-(
Poszalały dzisiaj:-D
Ja wysprzątałam Kacpra pokój prawie cały dzień mi to zajęło:szok: ale teraz lśni i już nawet choineczka stoi:-)

Dziękuje dziewczyny za głosiki :-)nie wiem czemu ja nie mogę zagłosować dzisiaj :wściekła/y:

Hehe Kacperek nie polubił lekarza, że go osikał:-D
Olus tak mi przykro :-( :-(
Miałaś dzień pełen pracy
Paula on polubił lekarza bo lekarz jest rewelacyjny,ale on obsikuje facetów teraz:-D:-D
przykro mi rybka..... :-( to smutne..
ja to chyba wolałabym dostać @ niż widzieć jedną kreskę na tescie:confused2:

witam sie z wami girls!

Ja już wyorałam całe mieszkanie.... nie mam co robić:sorry:
u Filipka ostatnio zabawki przesegregowałam i część powędrowała do kosza a część do piwnicy. Od razu w tym pokoiku wiecej miejsca jakby heh chociaz i tam ma tych zabawek tak dużo ach:) dzieci dzieci... :) Choineczkę też nasz smyk ma u siebie w pokoiku:)

Jutro juz ogarniam z grubsza mieszkanko no i w sobotę imprezka urodzinowa!:tak:
Ja jeszcze nic nie porobiłam:zawstydzona/y:
Witam się i ja!
Olu kochana moja! Przykro mi bardzo. Ja nie wiem dlaczego tak jest. Życie jest strasznie niesprawiedliwe. :-(

Maggie mamusiu młoda wracaj prędziutko do nas z Kluskiem! :-D

Justyś nie wiem jak to jest w tak zaawansowanej ciąży z rozgrzewaniem nóg, ale podobno we wczesnej nie wolno. Prowadzi to do poronień. Moja koleżanka tak miała.

Dziewuszki boli mnie dzisiaj szyjka. Możliwe to? :-p Takie czuję jakby skurcze co jakiś czas. Wiecie może czym to może być spowodowane? Zazwyczaj jak tak mam to na drugi dzień mam @,ale przecież dopiero mi się skończyła. :shocked2:

Całuski dla Was wszystkich!

PS. Ciężarówki dajcie nam troszkę świeżych fluidków. :tak::-D
Cześć Kasiulek
Ja nigdy nie słyszałam o tym wygrzewaniu nóg że coś może sie stać:-(

Ja jeszcze posiedze bo czekam na M
Jak ja przyszłam to wszystkie poszły:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry