• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej
A u nas dzisiaj -12 ale odczuwalne jakieś -200:-D:-D:-D a mój synek rano nie chciał sie cofnąć do domu bo teściowi samochód nie odpalił, płakał, że on chce do psiedśkoja no i szliśmy pieszo:szok: na szczęście jechała sąsiadki córka i nas zabrała po drodze bo bym zamarzła a mały cwaniak zadowolony bo w śniegu idzie i mu ciepło:-D

Dzisiaj @ wredote dostałam:wściekła/y: nic mi się nie chce:wściekła/y:

justyś moja siostra tez miała w ciąży kilka dni takie plamy i same zeszły

Ja nadal nie mogę głosowac na mojego Kacperka:wściekła/y: idę zobaczyc czy od szwagra zagłosuje

patrysiu super wieści:tak:
Udany ten Twój Kacperek:-D:-D
Ja właśnie też nie moge zagłosować i nie wiem dlaczego

Dziewczynki macie wszystkie pozdrowienia od Maggie i Kluseczka :-):tak:
Trzymajcie kciuki,żeby małemu szybko spadała bilirubina i szybko wyszli do domku
:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
patrysiu super wiesci!!!,ja tez nie umialam rano zaglosowac myslalam,ze to przez net,ze mi tak wolno chodzi ale jak wy tez nie umicie to cos jest nie tak! musialabys to paulinko sprawdzic:)
mojej tesciowej sie cos odmienia,kupila mi bluzke i to nawet fajna tak do chodzenia przez cala ciaze,pas tez jej wyszedl nawet fajnie ale nie wiem czy w nim bede chodzic bo jakos sie dziwnie w nim czuje,a ja nadal nic nie posprzatalam,bo szwagierka u mnie byla i tak jakos zeszlo to teraz ruszam troche posmigac ze szmata,dzieki za rade odnosnie tych plam bo sie wystraszylam troche,ze mi sie jakies cholerstwo przyplatalo bede potem jak mi net pozwoli i sie zalaczy:)moj m dzis bedzie bardzi pozno to mi nie zaplaci neta,a mi sie nie chce tam isc,len sie ze mnie zrobil,a tak z drugiej strony jak go caly dzien nie bedzie i na dodatek net mi sie bedzie wylaczal to zwariuje z nudow!

Trzymajcie kciuki,żeby małemu szybko spadała bilirubina i szybko wyszli do domku
:-)
super wiadomosci,dziekujemy za pozdrowionka i trzymamy kciuki,no i czekamy:)!!!!

patrysiu super wiesci!!!,ja tez nie umialam rano zaglosowac myslalam,ze to przez net,ze mi tak wolno chodzi ale jak wy tez nie umicie to cos jest nie tak! musialabys to paulinko sprawdzic:)
mojej tesciowej sie cos odmienia,kupila mi bluzke i to nawet fajna tak do chodzenia przez cala ciaze,pas tez jej wyszedl nawet fajnie ale nie wiem czy w nim bede chodzic bo jakos sie dziwnie w nim czuje,a ja nadal nic nie posprzatalam,bo szwagierka u mnie byla i tak jakos zeszlo to teraz ruszam troche posmigac ze szmata,dzieki za rade odnosnie tych plam bo sie wystraszylam troche,ze mi sie jakies cholerstwo przyplatalo bede potem jak mi net pozwoli i sie zalaczy:)moj m dzis bedzie bardzi pozno to mi nie zaplaci neta,a mi sie nie chce tam isc,len sie ze mnie zrobil,a tak z drugiej strony jak go caly dzien nie bedzie i na dodatek net mi sie bedzie wylaczal to zwariuje z nudow!
Ooo to coś sie jej odmieniło i dobrze:-)
A my dzisiaj na małe zakupy jedziemy jak mój T wróci z pracy,nie chce mi sie wychodzić ale musze pare rzeczy pokupić.A jutro do fryzjera i koleżanki to też mi sie nie chce wychodzić w ogóle,ale mam lenia.
Kurde wypiłam kawe z mlekiem wczoraj i małemu już to mleko na policzku wyszło:-(

po takiej malej ilosci,biedaczek,a ze smietanka probowalas pic moze nie bedzie mial ale ja naprawde sie nie znam tak tylko pisze chodz mysle ze juz probowalas z czyms innym,a to ma po kazdym mleku ?

po takiej malej ilosci,biedaczek,a ze smietanka probowalas pic moze nie bedzie mial ale ja naprawde sie nie znam tak tylko pisze chodz mysle ze juz probowalas z czyms innym
Ja pije kawe 3w1 ale jeszcze mleka dodaje bo dla mnie nadal jest za mocna,ale już nie będe pić.Obejde sie bez kawy;-) Tylko lekarz powiedział,że moge próbować jogurty,czy serki ale widze że mu wychodzi jak zjem,no chyba że tylko po mleku musze to sprawdzić
Ide coś zrobić do jedzenia i małemu buteki umyje i wyparze
Coś mi sie wydaje,że mam coraz mniej pokarmu:-(:-(

Ostatnia edycja:
ja tam nie wiem od czego to zalezy niektore dziewczyny maja bardzo duzo,a nie niektore wogole,dobrze,ze go karmilas 5 miesiecy to i tak dluzo bo jak teraz slysze,ze jedne to miesiac,drugie ze dwa i koniec,a jedne to wogole nie chca karmic,ja tez nie wiem,czy bede miala pokarm,bo jak na razie to moje piersiatka tylko delikatnie urosly,a moja mama mnie tez karmila chyba miesiac bo nie dala rady dluzej choc chciala
dasz rade jeszcze jakis czas;) maz nie chci wymasuje i bedzie ok:))
jak to moja tesciowa mowi jedz duzo sera pij bawarke,a pokarmu bedzie do pieciorga,bo ona to mogla caly szpital wykarmic...blebleble,wiem okropna jestem ale sluchalam tego przed ciaza i przez pierwsze cztery teraz na razie mam spokoj chyba za mocno jej odpyskowalam;)

ja troche pozniej bede odpisywac bo mi sie ten net wolno otwiera
zmykam juz naprawde bede potem;)

Trzymajcie kciuki,żeby małemu szybko spadała bilirubina i szybko wyszli do domku :-)
dziękuje i również pozdrowienia i kciuki aby spadła bilirubina:tak:
Ooo to coś sie jej odmieniło i dobrze:-)
A my dzisiaj na małe zakupy jedziemy jak mój T wróci z pracy,nie chce mi sie wychodzić ale musze pare rzeczy pokupić.A jutro do fryzjera i koleżanki to też mi sie nie chce wychodzić w ogóle,ale mam lenia.
Kurde wypiłam kawe z mlekiem wczoraj i małemu już to mleko na policzku wyszło:-(
to udanych zakupów ja wkońcu pojade na świąteczne zakupy juuuupppiiiii:-D
wiesz może poczekaj z tym nabiałem do roczku nawet bo jednak ma alergie co lepiej niewzmacniac jej a pozbyć się całkowicie:tak:ja nie dawałam nic alergizującego synkowi do roczku nic a nic i tak się pozbyliśmy alergi że jak roczek miał to od tamtego momentu wcina wszystko i to bez umiaru bo alerii nie ma już ani troche:-)

dziękuje i również pozdrowienia i kciuki aby spadła bilirubina:tak:

to udanych zakupów ja wkońcu pojade na świąteczne zakupy juuuupppiiiii:-D
wiesz może poczekaj z tym nabiałem do roczku nawet bo jednak ma alergie co lepiej niewzmacniac jej a pozbyć się całkowicie:tak:ja nie dawałam nic alergizującego synkowi do roczku nic a nic i tak się pozbyliśmy alergi że jak roczek miał to od tamtego momentu wcina wszystko i to bez umiaru bo alerii nie ma już ani troche:-)
Dziękuje Patrysiu
Tak zrobie,nie będe nic jadła bo nie chce żeby mu szkodziło,a obejde sie bez nabiału:tak:

reklama
chyba sie zbiore i pojde zaplacic ten internet mam blisko na cale szczescie to doczlapie jutro nie czynne,a wekeend z takim wolnym netem jakos mnie nie ciekawi:)
dziewczyny doradzcie mi jakis dobry peeling ktory bym mogla uzyc,bo bym sobie dzisiaj chciala zrobic i wysmarowac ta buzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry