• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

chyba sie zbiore i pojde zaplacic ten internet mam blisko na cale szczescie to doczlapie jutro nie czynne,a wekeend z takim wolnym netem jakos mnie nie ciekawi:)
dziewczyny doradzcie mi jakis dobry peeling ktory bym mogla uzyc,bo bym sobie dzisiaj chciala zrobic i wysmarowac ta buzie
Justyś to ubierz sie cieplutko
Ja Ci nie doradze za bardzo z peelingiem bo nie robie,raczej maseczki nakładam.Chociaż ostatnio to mi sie coś nie chce

reklama
A ja dziewczynki się wciągnęłam znów w ten "Czas honoru" ale nadrobiłam już wszystkie odcinki. U mnie na oknie ćwierkają wróbelki i przylatują sikorki bo wystawiłam w miseczce troszkę starych płatków śniadaniowych z różnymi dodatkami. Ale te skubańce latają i latają ale sfotografować się nie dają.

Patrysiu super wieści. Tak trzymać.

Czekamy z niecierpliwością na Maggie i Kluseczka:-D

A ja dziewczynki się wciągnęłam znów w ten "Czas honoru" ale nadrobiłam już wszystkie odcinki. U mnie na oknie ćwierkają wróbelki i przylatują sikorki bo wystawiłam w miseczce troszkę starych płatków śniadaniowych z różnymi dodatkami. Ale te skubańce latają i latają ale sfotografować się nie dają.

Patrysiu super wieści. Tak trzymać.

Czekamy z niecierpliwością na Maggie i Kluseczka:-D
Uciekają cwaniaczki:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry