• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Wiesz Kasiu szkoda słów,dobrze że śpi :wściekła/y::wściekła/y:
Ja oczywiście musze sie małym zajmować,nie moge nic zrobić dla siebie.....
Nie chce mi sie iść do fryzjera,nic mi sie nie chce,mam już dość:crazy:

Madziu coś pewnie powiedział na temat tego Twojego wyjścia do fryzjera... No ale nie dopytuję. Rozumiem Cię, że się złościsz bo siedzisz całymi dniami z Kacperkiem i należny Ci się chwila dla siebie. Może jak się prześpi to mu przejdzie :tak:

Madziu coś pewnie powiedział na temat tego Twojego wyjścia do fryzjera... No ale nie dopytuję. Rozumiem Cię, że się złościsz bo siedzisz całymi dniami z Kacperkiem i należny Ci się chwila dla siebie. Może jak się prześpi to mu przejdzie :tak:
Nie to nie o to chodzi
Powiedział coś czego pewnie szybko nie zapomne i strasznie mi przykro z tego powodu,ale najlepiej sie wyżyć na kimś kto jest najbliżej

Przykro mi bardzo Madziu, a jeszcze bardziej bo muszę już zmykać bo jutro idę na 8 na zajęcia. Chętnie bym Ci jakoś humor poprawiła ale czym?:sorry:

Dobranoc Madziu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nie przejmoj sie Madziu wiem latwo powiedziec gdy rani nas ta najblizsza osoba ale tak to juz w zyciu jest,ze najmocniej nas rania ci ktorych kochamy najbardziej moze to przemysli i przeprosi...bedzie ok

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry