• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ale sie wkurzylam moj mi dzwonil,ze bedzie dopiero kolo 22,bo musza robote skonczyc,kurde od 6 na nogach a jutro znowu:/
a mój dzisiaj wstawał o 5 wrócił o 19 i o 2 w nocy musi wstać:-(

Zachciało mi się murzynka i byłam upiec:-D

madziu :-( główka do góry no nic nie zrobimy chłopy to dziwne stworzenia:eek:

Cos mi znowu net nawala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oszaleje dosłownie:wściekła/y:

a mój dzisiaj wstawał o 5 wrócił o 19 i o 2 w nocy musi wstać:-(

Zachciało mi się murzynka i byłam upiec:-D

madziu :-( główka do góry no nic nie zrobimy chłopy to dziwne stworzenia:eek:

Cos mi znowu net nawala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oszaleje dosłownie:wściekła/y:
Oj też bym zjadła
Dzięki Paula,mój T mnie rzadko wkurza,ale jak mnie już wkurzy to mam ochote go udusić
To twój mąż do pracy idzie ,że o 2 wstaje?

Czesc dziewczyny:) milego dnia choc pewnie u was tez zimno tak jak u mnie
Kartke widzialam wczoraj mialam ci Madziu napisac,ze tam Jest mikolajkowy Kacperek:)
Maluszek chyba ok raz sie rusza mocniej raz slabiej choc czytalam ze powinnam juz go mocno i codziennie czuc zapytam gina w poniedzialek mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok!
Madziu jak tam z M ?
a ja znow musze sie wybrac na rynek,zapomnialam,ze nie mam kupionej nospy,cholera nie chce mi sie,a moj bedzie po 16-17 dopiero

Ostatnia edycja:
reklama
DZIEŃ DOBRY :-)
No jeszcze troche i święta już czuje je na "plecach":-)jade z M w środe na zakupy niemoge się doczekać:-)no szybciej się nie da w sumie jak zwykle na ostatni dzien to zostawiamy:zawstydzona/y:
MADZIAS widziałam świąteczną kartke:-)supcio:-)

A jak tam MAGGIE i ciekawe co u AGUNIAK:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry