Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Justyś ja wiem ja wiemCzesc u mnie tez zimno,mrozno i sniezyk sypieja robie obiadek,a M poszedl odsniezac,pozniej chcemy stroic choinke wczoraj mnie nie bylo na bb,bo znow mialam taki dziwny brzunio i chcialam polezec byl tak jakby napiety,nie wiem moze rosnie,bo bolec mnie nie bolal tylko takie dziwne uczucie,a dzisiaj na urodzinki idziemy,
milego dnia i trzymam kciuki za maggie i jej maluszka,bo jak ma na imie to chyba zadna z nas jeszcze nie wie,maggie jakas tajemnicza
ale mysle,ze jak wroci to nam wszystko opowie
Igorek:-)

Piasała do mnie w smsku Igorek to już wiemy:-) Kurcze mam nadzieje,że wyjdą dzisiaj bo wiem co to znaczy tyle dni w szpitalu,chociaż ja byłam dłużej i już miałam dość.A w dzień porodu,rano ryczałam bo lekarz powiedział,że jeszcze nie wyjdeIgorek,ladnie wiem,ze cos tak kiedys maggie wspominala o Igorku ale sie zastanawiala ale nie pamietam jakie bylo to drugie imieskleroza
nie przejmuj sie niedziela ja tez czasami piore,no i fajnie,ze dostalas ciuszki
a jaki macie prezencik?

No prezent fajny,ale właśnie za szybkoladny prezenciklepiej ciuszki bo taki maluch moim zdaniem, z autek i podobnych zabawek jeszcze radochy nie ma,a co do konia no coz prezent moze i fajny ale nie juz teraz chyba do konca tego nie przemysleli,moj brat tez mial konia ale najwieksza radoche mielismy oboje jak juz brat byl starszy
i sam sie umial bez problemu utrzymac na nim

Tzn ona nam je pożyczyła bo nie wiadomo czy sie jeszcze nie zdecydują kiedyś na dzidzie:-)Właśniepewnie,ze oszczednosc a taki maluszek prawie wogole nie zniszczy chyba ze z jakiegos jedzonka sie poplami![]()