• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czesc dziewczyny:) milego dnia choc pewnie u was tez zimno tak jak u mnie
Kartke widzialam wczoraj mialam ci Madziu napisac,ze tam Jest mikolajkowy Kacperek:)
Maluszek chyba ok raz sie rusza mocniej raz slabiej choc czytalam ze powinnam juz go mocno i codziennie czuc zapytam gina w poniedzialek mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok!
Madziu jak tam z M ?
a ja znow musze sie wybrac na rynek,zapomnialam,ze nie mam kupionej nospy,cholera nie chce mi sie,a moj bedzie po 16-17 dopiero
Justyś pomału tam:-)
Z moim już ok;-) Osioł:-D:-D Fajna karteczka

DZIEŃ DOBRY :-)
No jeszcze troche i święta już czuje je na "plecach":-)jade z M w środe na zakupy niemoge się doczekać:-)no szybciej się nie da w sumie jak zwykle na ostatni dzien to zostawiamy:zawstydzona/y:
MADZIAS widziałam świąteczną kartke:-)supcio:-)

A jak tam MAGGIE i ciekawe co u AGUNIAK:tak:
No fajna ta karteczka
Napisze do Maggie zaraz,mały miał być do dzisiaj na pewno w cieplarce

reklama
patrysiu ty tam za mocno na tych zakupach nie szalej:),Madziu wybralas sie do fryzjera?
tak sobie mysle i cos dlugo ta nasza maggie przytrzymuja mala mojej kuzynki byla tylko jeden dzien po lampami ale moze maly maggie ma mocniejsza ta zoltaczke nie wiem jak to jest

JUSTYS tak tak oczywiście będziemy sobie tak pomalu chodzić taki spacerek po auchanie z zakupami:tak:ps.co do żółtaczki też nie wiem jak to jest bo mój synek jej nieprzeszedł ale mam nadzieje że już jest ok i niedługo będą w domku:tak:

patrysiu ty tam za mocno na tych zakupach nie szalej:),Madziu wybralas sie do fryzjera?
tak sobie mysle i cos dlugo ta nasza maggie przytrzymuja mala mojej kuzynki byla tylko jeden dzien po lampami ale moze maly maggie ma mocniejsza ta zoltaczke nie wiem jak to jest
Tak byłam u fryzjera:-) Justyś mały Maggie o 20 ma koniec lamp,jutro badania i trzymajcie mocno mocno kciuki żeby jutro wyszli
Mój mały też miał długo lampy
Mały Aguniak troche przybrał na wadze:-)

Witam się!

Patrysiu dziękuję za fluidki! Łapię wszystkie. :-D Cieszę się,że u Ciebie gitarra wszystko.

Co tu tak cicho dzisiaj?

Madziasku jak tam nasza Maggie? (już doczytałam) Ciebie też dzisiaj bardzo malutko tutaj. Jak Kacperito?

Olci nie ma. Co się dzieje? Oluś jak u Ciebie?

U mnie środek cyklu. Problem tylko taki,że boli mnie brzuch jak na @. Dużo za wcześnie.
Wysprzątałam dzisiaj całe mieszkanko. Padam z nóg.

Ostatnia edycja:
Witam się!

Patrysiu dziękuję za fluidki! Łapię wszystkie. :-D Cieszę się,że u Ciebie gitarra wszystko.

Co tu tak cicho dzisiaj?

Madziasku jak tam nasza Maggie? Ciebie też dzisiaj bardzo malutko tutaj. Jak Kacperito?

Olci nie ma. Co się dzieje? Oluś jak u Ciebie?

U mnie środek cyklu. Problem tylko taki,że boli mnie brzuch jak na @. Dużo za wcześnie.
Wysprzątałam dzisiaj całe mieszkanko. Padam z nóg.
Kasiu Maggie oki:-)
Mnie mało dzisiaj bo byłam u fryzjera i u koleżanki:-)
Teraz mój T szykuje kąpiel dla małego
To czemu Cie tak boli;/

No właśnie nie wiem dlaczego mnie już boli. Zobaczymy za 2 tygodnie mniej więcej czy przyjdzie @ czy znowu się opóźni. Zmykam spać. Jutro niestety pracuję od 10 do 18. Buziaki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry