• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki
Widze,że wszystkie jeszcze śpią
U mnie przez noc nasypało strasznie dużo śniegu:szok:

Patrysiu dobrze pamiętam,że Twój mały jadł Bebilon pepti 1 ? Czy tylko na piersi? Nie pamiętam jak mówiłaś,ale wiem że też miał uczulenie. Wiesz co bo mój mały dostał Bebilon pepti 2 i nie wiem czy to od tego może być,że ma na policzkach znowu takie czerwone,ale więcej niż zazwyczaj po czymś co ja zjem

Czesc ale zimno mam w domu,strasznie:szok:,a na dworze troche zelzalo jest - 7,a w nocy bylo -15:eek: ,a ja dzisiaj do lekarza ciekawe czy sie potwierdzi chlopak czy sie okaze ze to dziewczynka;-):-D

pojde znow przed 13 chyba ze moj zadzwoni ze skonczy o 15 to poczekam na niego:)
dzieki za kciuki mam nadzieje,ze z serduszkiem bedzie ok bo mam mu badac dzisiaj ale w szpitalu mi powiedzieli ze ma cztery komory i jest ok,dzisiaj troche gina pomecze pytaniami:)

pojde znow przed 13 chyba ze moj zadzwoni ze skonczy o 15 to poczekam na niego:)
dzieki za kciuki mam nadzieje,ze z serduszkiem bedzie ok bo mam mu badac dzisiaj ale w szpitalu mi powiedzieli ze ma cztery komory i jest ok,dzisiaj troche gina pomecze pytaniami:)
Pomęcz pomęcz,po to jest:tak: Pewnie dokładnie sprawdzi serduszko i wszystko powinien Ci pokazać,mi tak gin pokazywał
Ja chyba włosy zafarbuje dzisiaj,chociaż mi sie nie chce i nie wiem czy nie namówie mojego T na zakupy w Auchan takie już żeby wszystko było na święta

Uciekam na śniadanko

Ostatnia edycja:
WITAM:-)
Tak byłam u fryzjera:-) Justyś mały Maggie o 20 ma koniec lamp,jutro badania i trzymajcie mocno mocno kciuki żeby jutro wyszli
Mój mały też miał długo lampy
Mały Aguniak troche przybrał na wadze:-)
super że maluszek przybrał i że MAGGIE wychodzi do domku :-D
Justyś ja wiem ja wiem:-D Igorek:-)
Może rośnie brzuszek i dlatego:tak:
To miłej zabawy wam życze,ja jem śniadanko,mały i duży śpią:-D
Macie pozdrowionka od Maggie i Igorka:-)

Wiem,że dzisiaj niedziela,ale ja robie pranie:zawstydzona/y:
Bo dostałam sporo ciuszków wczoraj od koleżanki dla małego,bo ona ma synka 1,5 roczku
Mam już prezencik pod choinke dla mojego Kacperka;-)
no to już wiemy jak ma na imie:-)nie martw się ja tez w niedziele niekiedy robie pranie czy np.z M robimy porządki lub M robótki w domu bo nie ma kiedy w tyg.pracuje i w sobote tak więc zostaje niedziela:sorry:a co do prezenciku ja także synkowi jak był mały kupowałam ciuszki czy grzechotki i takie tam bo co innego można kupic;-)dopiero później jak zaczoł się bawic tak inaczej to bardziej w zabawki inwestowaliśmy:tak:
Hejka

Ja sie tylko melduje na chwile bo mam zly dzien zrobilam 3 test juz taki porzadny i nic nie wyszlo tzn wyszlo ze nie jestem w ciazy, jutro jade do lekarza bo to juz przesada jest.

Kasiu dzieki za pamiec.
:-(:-(:-(
No ja też się melduję. Ja już po szkole i nie chwaląc się wcale mam na semestr dwie 5 i jedną 4 jak na razie, a zostały jeszcze dwa przedmioty do zaliczenia.
Ja dziś pakowałam prezenty. Nie mam wszystkich jeszcze. Musze jechać jutro na miasto i dokupić. U mnie znów ptaszki na okienku jedzą sobie ziarenka. A moje cienie to chyba nie dotrą przed świętami. A tak poza tym to nie mam jeszcze choinki bo będę ją miała dopiero we wtorek jak szwagier pojedzie do szkółki i przywiezie świerka w doniczce. Takiego do wsadzenia przed domem.
Superaśnie, że Maggie wychodzi do domku. Oluś koniecznie idź do lekarza bo to się może dla Ciebie niefajnie skończyć.
gratulacje:-)
Nie wygraliśmy w konkursie :confused2:
szkoda:-(
Patrysiu dobrze pamiętam,że Twój mały jadł Bebilon pepti 1 ? Czy tylko na piersi? Nie pamiętam jak mówiłaś,ale wiem że też miał uczulenie. Wiesz co bo mój mały dostał Bebilon pepti 2 i nie wiem czy to od tego może być,że ma na policzkach znowu takie czerwone,ale więcej niż zazwyczaj po czymś co ja zjem
ja zrezygnowałam z karmienia piersią bo niestety wiedziałam że będzie ciężko z tym nabiałem bo np. masło też zawiera nabiał itd.w każdym produkcie można coś znależć śladowe ilości orzechów czy inne alergizujące produkty nawet w biszkoptach a to uczulało synka co podawałam tylko i wyłącznie Bebilon Pepti 1 potem 2 :tak:i przeszło a dodatkowo kąpaliśmy synka w emolientach ja z M wybraliśmy sobie firme Emolium i szmpon i płyn kupiliśmy i dodatkowo mieliśmy maść czy tez samorobny krem w aptece zrobiony taki z witaminami ale ogólnie też wystarczy krem z Emolium(taka seria kosmetyków bardzo pomagają na te zaczerwienienia przy alergi ale i też używałam bo przeszło to do AZS może u Kacperka tez to przeszło i wrtedy jest niespokojny bardziej w nocy drapie się co warto zainwestować w te kosmetyki odrazu synek był spokojny i sobie smacznie ziuskał):tak:

reklama
Cześć Dziewczynki,

Ja na chwilke bo zaraz Mały mi się obudzi. Jesteśmy w domku i Igorek musi się przyzwyczaić. W nocy był niespokojny.

Madziu - już Ci wczoraj nie odpisywałam bo byłam padnięta. :-(
Aaaaaaaaa, co można jeść???

Musze ponadrabiać co tam napisałyście. :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry