• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

pewnie! tym bardziej ze zaplaciliscie to wam sie nalezy!choc u mnie to pewnie ja bym musiala awanturke zrobic:) bo moj to krzyczec nie umie
zmykam bo moja mama przyjechala bede potem

reklama
MADZIAS hehe jakbym widziała mojego M nigdy niepopuści nawet jak za mało wyda kasy chodźby 2 zł czy nawet 1 zł :-Da dlatego bo maja wiedziec że nas się nieoszukuje(ale to jeśli u nas w sklepie się zdarzy bo tak by sobie odpuścił):-pale także by jechał do innego sklepu dalszego gdyby niedano nam jak u was soków a zapłacilibyśmy za nie tak więc popieram:tak:
JUSTYŚ to super wieści mi także szyjka się wydłuży la dzięki temu że leżałam bo to naprawde pomaga tak więc oszczędzaj sie jak najwiecej a bedzie jeszcze lepiej:tak:

MADZIAS hehe jakbym widziała mojego M nigdy niepopuści nawet jak za mało wyda kasy chodźby 2 zł czy nawet 1 zł :-Da dlatego bo maja wiedziec że nas się nieoszukuje(ale to jeśli u nas w sklepie się zdarzy bo tak by sobie odpuścił):-pale także by jechał do innego sklepu dalszego gdyby niedano nam jak u was soków a zapłacilibyśmy za nie tak więc popieram:tak:
JUSTYŚ to super wieści mi także szyjka się wydłuży la dzięki temu że leżałam bo to naprawde pomaga tak więc oszczędzaj sie jak najwiecej a bedzie jeszcze lepiej:tak:
Wparował do sklepu,a oni od razu mu oddali i przepraszali:-D:-D
Ale specjalnie to zrobili bo my zanim wyszliśmy ze sklepu to troche nam to zajęło czasu,a jacyś zakręceni byliśmy i nie pamiętaliśmy o sokach:zawstydzona/y:
Mój mały leży z chrumkającą świnką i gada do niej:-D:-D:-D

juz jestem:)
dzieki patrysiu za rade,nie wiedzialam,ze jak sie wiecej lezy to szyjka sie moze wydluzyc
dobrze ze wam Madziu oddali te soki tez mi sie wydaje,ze zrobili to specjalnie,szkoda gadac!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry