• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć Dziewczynki,

Ja na chwilke bo zaraz Mały mi się obudzi. Jesteśmy w domku i Igorek musi się przyzwyczaić. W nocy był niespokojny.

Madziu - już Ci wczoraj nie odpisywałam bo byłam padnięta. :-(
Aaaaaaaaa, co można jeść???

Musze ponadrabiać co tam napisałyście. :tak:
witaj :-Dkochana możesz jesć wszystkiego potrochu tylko narazie ograniczaj cytrusów czekolady i niezabardzo dużo wzdętych produktów jak kapusta groch fasola itd.:tak:niewykluczaj za duzo bo to nie ma sensu bo może właśnie Igorkowi nieprzeszkadzac np.ja jadłam smażone rzeczy na obiadek a synek nie miał ani jednej kolki w swoim życiu;-)i potem wprowadzałam inne produkty pokolei i patrzyłam czy coś się dzieje tylko przecholowałam z nabiałaem (początkująca matka i myślałam że powinnam tego dużo jeść bo karmie i tu był błąda)nie trzeba tyle nabiału pakowac w siebie bo i też może dojść do alergii tak jak było u mnie ale spokojnie potrochu wszystkiego można próbowac:tak:CAŁUSKI DLA IGORKA:-)

JUSTYŚ kciuki:tak:

WITAM:-)
super że maluszek przybrał i że MAGGIE wychodzi do domku :-D

no to już wiemy jak ma na imie:-)nie martw się ja tez w niedziele niekiedy robie pranie czy np.z M robimy porządki lub M robótki w domu bo nie ma kiedy w tyg.pracuje i w sobote tak więc zostaje niedziela:sorry:a co do prezenciku ja także synkowi jak był mały kupowałam ciuszki czy grzechotki i takie tam bo co innego można kupic;-)dopiero później jak zaczoł się bawic tak inaczej to bardziej w zabawki inwestowaliśmy:tak:

:-(:-(:-(

gratulacje:-)

szkoda:-(

ja zrezygnowałam z karmienia piersią bo niestety wiedziałam że będzie ciężko z tym nabiałem bo np. masło też zawiera nabiał itd.w każdym produkcie można coś znależć śladowe ilości orzechów czy inne alergizujące produkty nawet w biszkoptach a to uczulało synka co podawałam tylko i wyłącznie Bebilon Pepti 1 potem 2 :tak:i przeszło a dodatkowo kąpaliśmy synka w emolientach ja z M wybraliśmy sobie firme Emolium i szmpon i płyn kupiliśmy i dodatkowo mieliśmy maść czy tez samorobny krem w aptece zrobiony taki z witaminami ale ogólnie też wystarczy krem z Emolium(taka seria kosmetyków bardzo pomagają na te zaczerwienienia przy alergi ale i też używałam bo przeszło to do AZS może u Kacperka tez to przeszło i wrtedy jest niespokojny bardziej w nocy drapie się co warto zainwestować w te kosmetyki odrazu synek był spokojny i sobie smacznie ziuskał):tak:
Wielkie dzięki Patrysiu,wiedziałam że pomożesz;-)
Cześć Dziewczynki,

Ja na chwilke bo zaraz Mały mi się obudzi. Jesteśmy w domku i Igorek musi się przyzwyczaić. W nocy był niespokojny.

Madziu - już Ci wczoraj nie odpisywałam bo byłam padnięta. :-(
Aaaaaaaaa, co można jeść???

Musze ponadrabiać co tam napisałyście. :tak:
Cześć kochana,ja tak myślałam że zmęczona byłaś. A malutki musi sie przyzwyczaić do nowego miejsca:-)
no to ja sie zbieram...trzymajcie kciuki:)

witaj :-Dkochana możesz jesć wszystkiego potrochu tylko narazie ograniczaj cytrusów czekolady i niezabardzo dużo wzdętych produktów jak kapusta groch fasola itd.:tak:niewykluczaj za duzo bo to nie ma sensu bo może właśnie Igorkowi nieprzeszkadzac np.ja jadłam smażone rzeczy na obiadek a synek nie miał ani jednej kolki w swoim życiu;-)i potem wprowadzałam inne produkty pokolei i patrzyłam czy coś się dzieje tylko przecholowałam z nabiałaem (początkująca matka i myślałam że powinnam tego dużo jeść bo karmie i tu był błąda)nie trzeba tyle nabiału pakowac w siebie bo i też może dojść do alergii tak jak było u mnie ale spokojnie potrochu wszystkiego można próbowac:tak:CAŁUSKI DLA IGORKA:-)

JUSTYŚ kciuki:tak:
Patrysia już napisała co jeść to ja nie powtarzam:-)

Justyś trzymamy kciuki kochana

A ja lece na spacerek bo jest ładnie i u nas jest 0 stopni i musze iść do apteki

Ostatnia edycja:
Hejka:)
Jupi! Igorek w domku to teraz musi się przyzwyczaic:) A Kochana jak się czujesz??
Justyś kciuki za wizytę:)
Ja jutro ruszam do gina.. trochę się obawiam bo pachwiny mnie bolą i trochę mnie "pipka" swędzi:zawstydzona/y: i tak jakby mam napuchnięte dalej niż wargi..tak w strone tyłu..:sorry:sorki za opis:sorry:;-) Pewnei jakies zapalenie mnie dopadło..eh..
Ja przez weekend byłam u mamy z M no i cała sobota na uczelni, także nie miałam jak zajrzec nawet do was.. :(

z malym wszystko ok,lekarz powiedzial ze pomiary w normie tylko dalej jest polozenia miednicowego,no i nie wiadomo,czy to chlopczyk:),dzidzia byla wstydliwa i nie chciala rozlozyc nozek,no i duzo juz wazy bo 774g nawet lekarz sie zdziwil

Hejka:)
Jupi! Igorek w domku to teraz musi się przyzwyczaic:) A Kochana jak się czujesz??
Justyś kciuki za wizytę:)
Ja jutro ruszam do gina.. trochę się obawiam bo pachwiny mnie bolą i trochę mnie "pipka" swędzi:zawstydzona/y: i tak jakby mam napuchnięte dalej niż wargi..tak w strone tyłu..:sorry:sorki za opis:sorry:;-) Pewnei jakies zapalenie mnie dopadło..eh..
Ja przez weekend byłam u mamy z M no i cała sobota na uczelni, także nie miałam jak zajrzec nawet do was.. :(
Trzymam kciuki za wizyte:tak:
z malym wszystko ok,lekarz powiedzial ze pomiary w normie tylko dalej jest polozenia miednicowego,no i nie wiadomo,czy to chlopczyk:),dzidzia byla wstydliwa i nie chciala rozlozyc nozek,no i duzo juz wazy bo 774g nawet lekarz sie zdziwil
To suuper:-)

agniesiak trzymam kciuki za wizyte!:)
z moja szyjka tez ok,nie musze caly czas lezec:) nawet sie wydluzyla od ostatniego pomiaru w szpitalu ale to chyba przez usg wydaje mi sie ze zadne nie mierzy tak samo,no nie wiem,ciesze sie ze wszystko dobrze,dzieki za kciuki:) zjadlam zupke i chyba sobie zrobie kawke:) szkoda ze nie mozemy sie razem napic

reklama
agniesiak trzymam kciuki za wizyte!:)
z moja szyjka tez ok,nie musze caly czas lezec:) nawet sie wydluzyla od ostatniego pomiaru w szpitalu ale to chyba przez usg wydaje mi sie ze zadne nie mierzy tak samo,no nie wiem,ciesze sie ze wszystko dobrze,dzieki za kciuki:) zjadlam zupke i chyba sobie zrobie kawke:) szkoda ze nie mozemy sie razem napic
No szkoda szkoda:confused2:
To leż jak najwięcej
A ja byłam na spacerku,zaliczyłam apteke i sklepik i sie wkurzyliśmy właśnie bo kupiliśmy dwa soki i sie okazało że ich nam facet nie dał:eek: Mój T pojechał na rowerku zrobić awanturke:-D:-D Tylko że nie dał nam też paragonu,ale jak tam jest monitoring to powie,że ma pokazać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry