WITAM:-)
super że maluszek przybrał i że MAGGIE wychodzi do domku
no to już wiemy jak ma na imie:-)nie martw się ja tez w niedziele niekiedy robie pranie czy np.z M robimy porządki lub M robótki w domu bo nie ma kiedy w tyg.pracuje i w sobote tak więc zostaje niedziela

a co do prezenciku ja także synkowi jak był mały kupowałam ciuszki czy grzechotki i takie tam bo co innego można kupic;-)dopiero później jak zaczoł się bawic tak inaczej to bardziej w zabawki inwestowaliśmy
:-

-

-(
gratulacje:-)
szkoda:-(
ja zrezygnowałam z karmienia piersią bo niestety wiedziałam że będzie ciężko z tym nabiałem bo np. masło też zawiera nabiał itd.w każdym produkcie można coś znależć śladowe ilości orzechów czy inne alergizujące produkty nawet w biszkoptach a to uczulało synka co podawałam tylko i wyłącznie Bebilon Pepti 1 potem 2

i przeszło a dodatkowo kąpaliśmy synka w emolientach ja z M wybraliśmy sobie firme Emolium i szmpon i płyn kupiliśmy i dodatkowo mieliśmy maść czy tez samorobny krem w aptece zrobiony taki z witaminami ale ogólnie też wystarczy krem z Emolium(taka seria kosmetyków bardzo pomagają na te zaczerwienienia przy alergi ale i też używałam bo przeszło to do AZS może u Kacperka tez to przeszło i wrtedy jest niespokojny bardziej w nocy drapie się co warto zainwestować w te kosmetyki odrazu synek był spokojny i sobie smacznie ziuskał)