Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej JustyśCzesc dziewuszki ale zimno u nas rano jak M szedl do pracy bylo -13 jeju jak mi go bylo zal ze musi wychodzic teraz zreszta nie ma cieplej bo -8 to tez zimno,nogi sobie troche pomoczylam i to nie w garacej wodzie tylko w takiej cieplejszem bo opinie sa podzielone co do tego i jak wczoraj poczytalam to troche sie zdziwilam co ma moczenie nog do dzidzi ale jakos tak od razu wyciagnelam nogi ale z tego co mi mowil gin to tylko lepiej sie nie kapac w goracej wodzie i nie wygrzewac w wannie
A od czego te plamy?a mi sie od wczoraj zrobily jakies plamy na policzkach takie czerwonemartwie sie jak ja bede wygladac jak juz to wyglada okropnie ale moj sie smieje mowi nic nie zauwazylem,przestan dasz se tapete to wogole nie bedzie widac
,ciekawe,by mi sie wogole musialo zachciec pomalowac bo odkad jestem w ciazy to mi sie nie chce malowac wogole
Tylko tam nie szalej z tym sprzątaniemno wlasnie nie wiem musze poczytac jak zwykle na necie co to,podobno w ciazy moze sie tak robic pozniej poczytam teraz musze troche pozmywac po wczoraj bo juz 10 a u mnie jak po burzywogole pozno wstalam dzisiaj,wstalam tylko o 6 z moim,a potem poszlam znowu pospac i wstalam po 9

O kurcze to ale miałaś wypraweDzień Dobry Dziewczyny!
Ja znów siedzę i się nudzę bo M dalej skręca meble dla brata a ja sama w domku z pieskiem. My jeszcze choineczki nie ubieraliśmy, może w weekend po szkole ubiorę ale najpierw muszę kopić. Miałam gwizdnąć sąsiadom za to zamykanie drogi ale babcia powiedziała, że bardzo leśnicy chodzą i pilnują i mogą nawet po śladach przyjść do domu więc chyba kupię bo mi tylko taka mała potrzebna bo na dużą nie mam póki co miejsca
Dziewczyny ja jeszcze wczoraj miałam po 21 kurs do Częstochowy sama, na letnich oponach i z zamarzającymi szybami. Musiałam odwieźć do pracy teściową, ciocię i kuzynkę męża bo im pociąg nie przyjechał. No mówię Wam masakra jakaś. Ślisko jak nie wiem, -15 stopni i szyby mi zamarzają od środka a ja jadę. Dobrze że kupiłyśmy na stacji benzynowej odmrażacz do szyb to mi bardzo pomogło. Nawet nie wiedziałam, że jest takie cudo.

i teraz tak że jeśli nieurodze sama(tzn.akcja porodowa mnie nie weźmie)to 7 stycznia mam się zgłosić do niego po skierowanie do szpitala bo jak gin mówi że niepozwalaja kobietom po cc przeterminowac się bo właśnie ta rana
tak więc jeśli sama nieurodze w ciągu tych 3 tyg.to jade do szpitala i tam już zrobią zebym urodziła;-)wyniki sa dobre i nie mam żadnych grzybków ale jednak nieco za dużo tego śluzu leci mi(nawet jak na fotelu siedziałam u niego to wyleciało mi co odrazu gina to "zaniepokoiło")tak więc będe uzywała przez 12 dni czopki bo jak mówił trzeba to podleczyć
no i takim optymistycznym nastrojem wyszłam sobie z gabinetu i nawet już sobie na wesoło z uśmiechem życzyłam z ginem wesołych świąt ...i do zobaczenia o "jeden roczek starszym"
ps.już zaczynac mam normalnie funkcjonowac oczywiście bez szalenswt ale wiadomo już nie mam tylko leżeć bo trzeba się rozruszac przed porodem;-)super klopsik:-)A mój Kacperek waży 6260![]()
tak mi przykro ale wiesz co jest najważniejsze że jeszcze te święta możecie razem spędzić i tym trzeba się cieszyćJa na święta jadę do rodziców bo z babcią nie jest dobrze i prawdopodobnie to będą jej ostatnie święta:-( Strasznie się boję tych wigilii bo babcia chora, ja po stracie dziecka, mama po operacji i w ogóle tak bardzo smutno coś w tym roku. U mnie w domu zawsze była tradycja, że dajemy sobie prezenty więc w tym roku mimo że jest krucho z kasą to jakieś drobiazgi będą. Natomiast u mojego M w domu prezenty dostają tylko dzieci.

:-Czesc dziewczynki
Ja mam dzisiaj znowu zly dzien. Zrobilam drugi test i znowu wyszla jedna kreska- 47 dzien sie konczy pomalu, powiedzialam mojemu a on mi na to- ja nie wiem co z toba jest. No i siedze i rycze od godziny. Nie mam nawet z kim pogadac
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)PS. Ciężarówki dajcie nam troszkę świeżych fluidków.![]()
wiesz co ja też od czasu do czasu z rana mam plamy takie czerwone ale znikaja potem;-)a mi sie od wczoraj zrobily jakies plamy na policzkach takie czerwonemartwie sie jak ja bede wygladac jak juz to wyglada okropnie ale moj sie smieje mowi nic nie zauwazylem,przestan dasz se tapete to wogole nie bedzie widac
,ciekawe,by mi sie wogole musialo zachciec pomalowac bo odkad jestem w ciazy to mi sie nie chce malowac wogole

a mój synek rano nie chciał sie cofnąć do domu bo teściowi samochód nie odpalił, płakał, że on chce do psiedśkoja no i szliśmy pieszo
na szczęście jechała sąsiadki córka i nas zabrała po drodze bo bym zamarzła a mały cwaniak zadowolony bo w śniegu idzie i mu ciepło
nic mi się nie chce
idę zobaczyc czy od szwagra zagłosuje