• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki
U mnie strasznie zimno -11 stopni na dworze, w domu jakoś też zimno:-(
Paula chciałam zagłosować,ale nie moge na razie,spróbuje wieczorem ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewuszki ale zimno u nas rano jak M szedl do pracy bylo -13 jeju jak mi go bylo zal ze musi wychodzic teraz zreszta nie ma cieplej bo -8 to tez zimno,nogi sobie troche pomoczylam i to nie w garacej wodzie tylko w takiej cieplejszem bo opinie sa podzielone co do tego i jak wczoraj poczytalam to troche sie zdziwilam co ma moczenie nog do dzidzi ale jakos tak od razu wyciagnelam nogi ale z tego co mi mowil gin to tylko lepiej sie nie kapac w goracej wodzie i nie wygrzewac w wannie

a mi sie od wczoraj zrobily jakies plamy na policzkach takie czerwone:( martwie sie jak ja bede wygladac jak juz to wyglada okropnie ale moj sie smieje mowi nic nie zauwazylem,przestan dasz se tapete to wogole nie bedzie widac:),ciekawe,by mi sie wogole musialo zachciec pomalowac bo odkad jestem w ciazy to mi sie nie chce malowac wogole

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc dziewuszki ale zimno u nas rano jak M szedl do pracy bylo -13 jeju jak mi go bylo zal ze musi wychodzic teraz zreszta nie ma cieplej bo -8 to tez zimno,nogi sobie troche pomoczylam i to nie w garacej wodzie tylko w takiej cieplejszem bo opinie sa podzielone co do tego i jak wczoraj poczytalam to troche sie zdziwilam co ma moczenie nog do dzidzi ale jakos tak od razu wyciagnelam nogi ale z tego co mi mowil gin to tylko lepiej sie nie kapac w goracej wodzie i nie wygrzewac w wannie
Hej Justyś
No porażka z tym zimnem,a ponoć w weekend ma być jeszcze zimniej:-(

a mi sie od wczoraj zrobily jakies plamy na policzkach takie czerwone:( martwie sie jak ja bede wygladac jak juz to wyglada okropnie ale moj sie smieje mowi nic nie zauwazylem,przestan dasz se tapete to wogole nie bedzie widac:),ciekawe,by mi sie wogole musialo zachciec pomalowac bo odkad jestem w ciazy to mi sie nie chce malowac wogole
A od czego te plamy?

no wlasnie nie wiem musze poczytac jak zwykle na necie co to,podobno w ciazy moze sie tak robic pozniej poczytam teraz musze troche pozmywac po wczoraj bo juz 10 a u mnie jak po burzy:) wogole pozno wstalam dzisiaj,wstalam tylko o 6 z moim,a potem poszlam znowu pospac i wstalam po 9

Dzień Dobry Dziewczyny!

Ja znów siedzę i się nudzę bo M dalej skręca meble dla brata a ja sama w domku z pieskiem. My jeszcze choineczki nie ubieraliśmy, może w weekend po szkole ubiorę ale najpierw muszę kopić. Miałam gwizdnąć sąsiadom za to zamykanie drogi ale babcia powiedziała, że bardzo leśnicy chodzą i pilnują i mogą nawet po śladach przyjść do domu więc chyba kupię bo mi tylko taka mała potrzebna bo na dużą nie mam póki co miejsca:tak:
Dziewczyny ja jeszcze wczoraj miałam po 21 kurs do Częstochowy sama, na letnich oponach i z zamarzającymi szybami. Musiałam odwieźć do pracy teściową, ciocię i kuzynkę męża bo im pociąg nie przyjechał. No mówię Wam masakra jakaś. Ślisko jak nie wiem, -15 stopni i szyby mi zamarzają od środka a ja jadę. Dobrze że kupiłyśmy na stacji benzynowej odmrażacz do szyb to mi bardzo pomogło. Nawet nie wiedziałam, że jest takie cudo.

Dzień Dobry Dziewczyny!

Ja znów siedzę i się nudzę bo M dalej skręca meble dla brata a ja sama w domku z pieskiem. My jeszcze choineczki nie ubieraliśmy, może w weekend po szkole ubiorę ale najpierw muszę kopić. Miałam gwizdnąć sąsiadom za to zamykanie drogi ale babcia powiedziała, że bardzo leśnicy chodzą i pilnują i mogą nawet po śladach przyjść do domu więc chyba kupię bo mi tylko taka mała potrzebna bo na dużą nie mam póki co miejsca:tak:
Dziewczyny ja jeszcze wczoraj miałam po 21 kurs do Częstochowy sama, na letnich oponach i z zamarzającymi szybami. Musiałam odwieźć do pracy teściową, ciocię i kuzynkę męża bo im pociąg nie przyjechał. No mówię Wam masakra jakaś. Ślisko jak nie wiem, -15 stopni i szyby mi zamarzają od środka a ja jadę. Dobrze że kupiłyśmy na stacji benzynowej odmrażacz do szyb to mi bardzo pomogło. Nawet nie wiedziałam, że jest takie cudo.
O kurcze to ale miałaś wyprawe:szok:
My choineczke ubraliśmy,mamy taką malutką:-) My też siedzimy sami bo mój T w pracy jest

Patrysiu jak u lekarza??

Ostatnia edycja:
WITAM:-)
Ja przyniose super wieści od gina:-)synek sobie zdrowo rośnie ale nie będzie to za duży maluszek bo zmieści się w 3 kg bo i jak gin mówi Pani drobna to maluszek drobniejszy;-)wszsytko jest dobrze i moge już rodzić bo nie mam zagrożenia tak więc oficjalnie moge powiedzieć że doniosłam synka:-Di teraz tak że jeśli nieurodze sama(tzn.akcja porodowa mnie nie weźmie)to 7 stycznia mam się zgłosić do niego po skierowanie do szpitala bo jak gin mówi że niepozwalaja kobietom po cc przeterminowac się bo właśnie ta rana:tak:tak więc jeśli sama nieurodze w ciągu tych 3 tyg.to jade do szpitala i tam już zrobią zebym urodziła;-)wyniki sa dobre i nie mam żadnych grzybków ale jednak nieco za dużo tego śluzu leci mi(nawet jak na fotelu siedziałam u niego to wyleciało mi co odrazu gina to "zaniepokoiło")tak więc będe uzywała przez 12 dni czopki bo jak mówił trzeba to podleczyć:tak:no i takim optymistycznym nastrojem wyszłam sobie z gabinetu i nawet już sobie na wesoło z uśmiechem życzyłam z ginem wesołych świąt ...i do zobaczenia o "jeden roczek starszym":-Dps.już zaczynac mam normalnie funkcjonowac oczywiście bez szalenswt ale wiadomo już nie mam tylko leżeć bo trzeba się rozruszac przed porodem;-)
A mój Kacperek waży 6260 :)
super klopsik:-)
Ja na święta jadę do rodziców bo z babcią nie jest dobrze i prawdopodobnie to będą jej ostatnie święta:-( Strasznie się boję tych wigilii bo babcia chora, ja po stracie dziecka, mama po operacji i w ogóle tak bardzo smutno coś w tym roku. U mnie w domu zawsze była tradycja, że dajemy sobie prezenty więc w tym roku mimo że jest krucho z kasą to jakieś drobiazgi będą. Natomiast u mojego M w domu prezenty dostają tylko dzieci.
tak mi przykro ale wiesz co jest najważniejsze że jeszcze te święta możecie razem spędzić i tym trzeba się cieszyć:tak:
Czesc dziewczynki

Ja mam dzisiaj znowu zly dzien. Zrobilam drugi test i znowu wyszla jedna kreska- 47 dzien sie konczy pomalu, powiedzialam mojemu a on mi na to- ja nie wiem co z toba jest. No i siedze i rycze od godziny. Nie mam nawet z kim pogadac
:-(:-(:-(
PS. Ciężarówki dajcie nam troszkę świeżych fluidków. :tak::-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)
wiesz co ja też od czasu do czasu z rana mam plamy takie czerwone ale znikaja potem;-):tak:

reklama
Hej
A u nas dzisiaj -12 ale odczuwalne jakieś -200:-D:-D:-D a mój synek rano nie chciał sie cofnąć do domu bo teściowi samochód nie odpalił, płakał, że on chce do psiedśkoja no i szliśmy pieszo:szok: na szczęście jechała sąsiadki córka i nas zabrała po drodze bo bym zamarzła a mały cwaniak zadowolony bo w śniegu idzie i mu ciepło:-D

Dzisiaj @ wredote dostałam:wściekła/y: nic mi się nie chce:wściekła/y:

justyś moja siostra tez miała w ciąży kilka dni takie plamy i same zeszły

Ja nadal nie mogę głosowac na mojego Kacperka:wściekła/y: idę zobaczyc czy od szwagra zagłosuje

patrysiu super wieści:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry