• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Madziu - chyba Cie zimowa depresja dopada jak weny nie masz.

Justyś - podeślij mi adres na PW, chyba że zamieszczałaś na zamkniętym. Może w poniedziałek sie uda wysłać detektor bo Aguniak jest u rodziców a detektor w domu.

Eh... ja też za bardzo weny nie mam.. może na allegro poszperam za jakimś pudrem czy czymś:-p Jakąś ochote na kupowanie kosmetyków mnie naszło:-D Może jakąś mascarę bo mi ta juz na nerwy działa:-D

ja to juz od trzech dni sie zabieram zeby zrobic sobie peeling i ciagle zero checi
zmykam teraz po obiedzie pozmywac,wczesniej mi sie nie chcialo:(

agniesiak a jak przygotowania masz juz wszystko?

Ok Maggie to napisze na Pw,dzieki:)
Ja tez tak Madziu mam chyba ta zima nas tak nastraja
:-(:-(
Eh... ja też za bardzo weny nie mam.. może na allegro poszperam za jakimś pudrem czy czymś:-p Jakąś ochote na kupowanie kosmetyków mnie naszło:-D Może jakąś mascarę bo mi ta juz na nerwy działa:-D
Ja też siedze na allegro
Wysłałam wczoraj karuzelke i czekam na komentarz i czekam na kupno dalej;-)
ja to juz od trzech dni sie zabieram zeby zrobic sobie peeling i ciagle zero checi
zmykam teraz po obiedzie pozmywac,wczesniej mi sie nie chcialo:(

agniesiak a jak przygotowania masz juz wszystko?
Ja sobie maseczke robie i zrobić nie moge
Nic mi sie nie chce

Ech marudy, marudy...

To ja też się może przyłącze. Mnie od wczoraj boli głowa. Wczoraj bolała z lewej a dziś z prawej strony. :-(

Ale nie daje się i już...

Chyba Babcia zostanie na troszke z Igorkiem bo musze do apteki podjechać i po jakiś mały prezencik z okazji miesiąca :-)

reklama
Ech marudy, marudy...

To ja też się może przyłącze. Mnie od wczoraj boli głowa. Wczoraj bolała z lewej a dziś z prawej strony. :-(

Ale nie daje się i już...

Chyba Babcia zostanie na troszke z Igorkiem bo musze do apteki podjechać i po jakiś mały prezencik z okazji miesiąca :-)
:-p:-p
Maggie brałaś tabletke? Weź po co sie męczyć
No jakiś prezencik sie należy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry