Madziaas
Już jesteś:)
Zaglądaj do nas bo sie stęskniłyśmyMadziu ja juz zmykam paaaaa
:-)Ja zaraz teżDobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zaglądaj do nas bo sie stęskniłyśmyMadziu ja juz zmykam paaaaa
:-)Ja zaraz teżPostaram sie DobranocZaglądaj do nas bo sie stęskniłyśmy:-)Ja zaraz też
Dobranoc
:-(wzielam sie za sprzatanie,a nie bardzo mi to idzieech

no kochana wkońcu nam się odezwałaś:-)przykro mi że macie problemy życze aby szybko udało się je wyeliminowacCześć kochaniutkie moje
podczytuje was prawie codziennieale nie chce mi sie pisać. Mamy problem z mieszkaniem i normalnie odechciewa mi sie wszystkiego
ale nie będę o tym tutaj pisać może na zamkniętym ale nie dzisiaj a do tego jutro pewnie dostane @ i jestem jak bomba z opóźnionym zapłonem
![]()

Fajnie:-)no to tak jak ja,masakra,a wieczorem mamy isc do mojego bratka,bo zakupil telewizor i konsole do gier i idziemy ''podziwiac''moj pewnie bedzie grac ale co tam ja sobie na czas grania posiedze z mama chyba,ze mnie tez wciagnie to bede grac z nimi
![]()

A widzisz ja myślałam,że mówiłamWITAM:-)
no kochana wkońcu nam się odezwałaś:-)przykro mi że macie problemy życze aby szybko udało się je wyeliminowac
MADZIAS a to takie buty z tym Hippem:-)trzeba było odrazu mówic co bym wiecej tam napisała bo ja myślałam ze tylko raz![]()

Skleroza widzisz;-)