• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
no to tak jak ja,masakra,a wieczorem mamy isc do mojego bratka,bo zakupil telewizor i konsole do gier i idziemy ''podziwiac'':) moj pewnie bedzie grac ale co tam ja sobie na czas grania posiedze z mama chyba,ze mnie tez wciagnie to bede grac z nimi;)

WITAM:-)
Cześć kochaniutkie moje:tak:

podczytuje was prawie codziennie:zawstydzona/y: ale nie chce mi sie pisać. Mamy problem z mieszkaniem i normalnie odechciewa mi sie wszystkiego :wściekła/y: ale nie będę o tym tutaj pisać może na zamkniętym ale nie dzisiaj a do tego jutro pewnie dostane @ i jestem jak bomba z opóźnionym zapłonem:wściekła/y:
no kochana wkońcu nam się odezwałaś:-)przykro mi że macie problemy życze aby szybko udało się je wyeliminowac:tak:

MADZIAS a to takie buty z tym Hippem:-)trzeba było odrazu mówic co bym wiecej tam napisała bo ja myślałam ze tylko raz:zawstydzona/y::-D

no to tak jak ja,masakra,a wieczorem mamy isc do mojego bratka,bo zakupil telewizor i konsole do gier i idziemy ''podziwiac'':) moj pewnie bedzie grac ale co tam ja sobie na czas grania posiedze z mama chyba,ze mnie tez wciagnie to bede grac z nimi;)
Fajnie:-)
Ja czekam na następny wekend bo jedziemy do moich rodziców,w końcu dzień babci i dziadka będzie:-D:-D

WITAM:-)

no kochana wkońcu nam się odezwałaś:-)przykro mi że macie problemy życze aby szybko udało się je wyeliminowac:tak:

MADZIAS a to takie buty z tym Hippem:-)trzeba było odrazu mówic co bym wiecej tam napisała bo ja myślałam ze tylko raz:zawstydzona/y::-D
A widzisz ja myślałam,że mówiłam:-D:-D Skleroza widzisz;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no wlasnie Madziu nie mowilas to teraz bede dziennie cos wpisywac choc i tak juz wpisalam sie dwa razy;) stwierdzilam ze albo pojdzie albo nie dwa razy a tu sie okazuje ze im wiecej tym lepiej:D

Paula trzymam kciuki zeby wam sie wszystko poukladalo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry