• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ren no właśnie Cie widziałam,że jesteś:-)
Mmm będzie dobrze,ja miałam prawie 29 jak zaszłam w ciąże.Jesteś jeszcze młoda:tak:
hehe jestem jestem w weekend latwiej mi posiedziec niz w tygodniu jak po pracy sie jest zmeczonym

Mmm no do 60 to Ci bardzo daleko ale nawet jesli to moj tata ma juz pare latek wiecej a ma tyle energi ze hoho i duzo pasji jeszcze wiec do takich 60 latkow to mozna sie porownywac ;-) ale totak na poprawe nastroju;-)

:-)

Dzisiejsze zdjęcia:-)
Dałam na nk ale nie wszystkie mam was tam;-)

Załączniki

• nóweczka.jpg
    nóweczka.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczynki,

Ja się melduję, żyję tylko nieprzytomna troche jestem.Igorek dziś o 4:17 był wyspany i chciał sobie pogadać. Za dnia przysypiał po 15 minut i wkońcu jak byli Chirurudzy i chciałam obejrzeć to zasnął a ja z Nim :-D:-D:-D

mmm - witaj na naszym wątku. I głowa do góry bo się uda :tak: Ja też już miałam robić badania i akurat wtedy zaszłam :-D

Madziu - kawał chłopa już z Kacperka :-):tak:

Czujna jesteś :-D Ja na chwile bo o 20-tej kąpanko. A to Igorek dzisiaj: ST830893.jpg

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki,

Ja się melduję, żyję tylko nieprzytomna troche jestem.Igorek dziś o 4:17 był wyspany i chciał sobie pogadać. Za dnia przysypiał po 15 minut i wkońcu jak byli Chirurudzy i chciałam obejrzeć to zasnął a ja z Nim :-D:-D:-D

mmm - witaj na naszym wątku. I głowa do góry bo się uda :tak: Ja też już miałam robić badania i akurat wtedy zaszłam :-D

Madziu - kawał chłopa już z Kacperka :-):tak:
Hej kochana
My sie już z Kacperkiem stęskniliśmy:-) Mały agent z Twojego Igorka:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry