• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hejka!
Nie było mnie dwa dni i nie dam rady Was nadgonic:no::biggrin2: Normalnie piszecie tyle, że szok;-) Wczoraj M miał egzamin na uczelni i wpisy do indeksu. Pojechaliśmy z moją mamą i odwieźliśmy go na uczelnie a same buszowałyśmy po sklepach:)
Tak się nachodziłam, że jak wróciliśmy do domku to miałam straszne zakwasy w kroku:szok:Chodzic nie moglam:no: A dziś w nocy bolał mnie brzuszek i miałm rozwolnienie:zawstydzona/y::wściekła/y::-( Normalnie woda mi z pupy leciała:sorry2:(sorki za taki obrazowy tekst:sorry2:) Teraz już mnie nie boli brzusio i czuję się lepiej. Ale w nocy.. makabra jakaś.. no i się nie wyspałam przez to:wściekła/y:
Kochana odpoczywaj i ty już tak nie szalej:tak:
czesc dziewczyny:) ale sie slodko zrobilo,Madziu czekolada to super kolor tez kiedys nim robilam:),a teraz farbuje kolorkiem o nazwie lesna jagoda:D

Olka i jak ''Avatar''bo mi sie bardzo podobal:)
Kasiulek dalej trzymam kciukasy:),a oli piasteczki:)
Kasiu bardzo mi przykro z powodu babci:(trzymaj sie. Dla babci (*)(*)(*)
:-):-)
Justyś ale super kolor leśna jagoda:tak:A jaka to farbka powiesz mi?:-)
Jak sie czujesz,jak Oliwierek ?

reklama
Czuje sie dobrze,maly fika,a farba to nutricia z joanny z tych tanich farb raz sprobowalam i mi sie fajnie trzyma:)

na opakowaniu wyglada bardzo intensywnie ale ja mialam ciemniejsze wlosy to i farba ciemniej chwycila

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry