Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana ty ich nie słuchajNie wiem, wszyscy mi nagadali że pewnie coś zjadłam i miałam takie poczucie winy że sie poryczałam. A najfajniesze że każdy potrafi przyjść i pogadać ale żeby pomóc w nocy to nie ma nikogo. :-(
Przyjdą nagadają i idą jak ja tego nie lubie
Nie przejmuj sie nimiech Madziu mam naprawde dość. Dopóki Igorek sie uśmiecha to jest ok ale jak zaczyna płakać czy marudzić to sie wszyscy zawijają i mają gdzieś.
A M. jak zwykle dał ciała i nawet nie zadzwonił ...

Wszystko będzie dobrze KasiuMamo Sówko gratulacje!!!!!
Mmm trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u lekarza Twojego M
Oluś odpoczywaj kochana ile się da
Tak to jest Maggie jak jest źle to wszyscy potrafią dawać tylko "dobre" rady ale żeby na prawdę pomóc i pocieszyć to nie ma nikogo
A ja się dziś obijałam. Zrobiłam tylko obiadek i czytałam cały dzień książkę:-). Kurczę ale mam dziewczyny stresa przed tym zabiegiem. Niby nic ale się jakoś tak nieswojo czuję.

Wiem Kasiu wiemTak staram się myśleć Madziu ale wiesz to zawsze jakaś ingerencja no i stres jest.
Ja oglądam Gotowe na wszystko na fox life:-)Ach już bym chciała mieć to za sobą:-( No ale dobra dosyć smęceniaCzekam na NCIS na tvn i tak sobie śmigam po necie szukając nowych kanw do haftowania
![]()