Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moze i ktoras sprobuje
zapraszam do przylaczenia sie a kto chce sie zapisac naliste piszcie do mnie wpisze na pierwsza stronke 
Maggie byłam na chwilke,poszłam kąpać Kacperkaagapasku - tak naprawde to dopiero jak maluszek się urodzi okaże sie co będziesz używać a co jest zbędne. Gdybym ja wiedziała zanim mały sie urodził o paru rzeczach to troszke kaski bym przyoszczędziła. Ale do tego trzeba dojść. Niektóre rzeczy nam pasują a niektóre nie. ;-)
p.s. a jak sie czujesz???
Madziu widze CieUcaluj Kacperka.
My zaraz robimy kąpanko ale ze spankiem pewnie krucho będzie bo Młody od 16:00 śpi. Tylko na cyca o 18:00 sie obudził.
Hej Olunia.Widziałam Cie,ale musiałam uciekaćHejka Kochane
Ale slabi szpiedzy z Was- od 2 godzin czytam co naskrobalyscie i nikt mnie nie wyczailalbo juz o mnie zapomnialyscie. Urlop sie udal, pogoda dopisala, opalenizna jest, tequila i cygara tez sa
Jak sie ogarne to dam jakies fotki
Pozdrawiam
Super,że sie urlop udał:-)We Wrocku byłaśHej dziewczynki, trochę podczytałam... ale się u Was porobiło ... najpierw u Agniesiak potem u Maggie...
Ale dobrze, że już się wyklarowało co nie co !!
Maggie trzymam kciuki za Igorka i duuużo zdrówka dla niego :-):-)
Będzie dobrze !!
A ja zaczęłam pomału robić zakupki dla swojego maluszka i powiem szczerze, że nie myślałam, że to będzie takie trudne... W każdym sklepie tyle tego jest, a ja stoję przed półkami i nie wiem co wybrać, co będzie lepsze... jedna wielka doświadczalnia :-):-).
Wczoraj byłam we Wrocku to troszkę pokupowałam takich drobiazgów, a zmęczyłam się przy tym... jak przyjechaliśmy do domu to padłam jak betka :-). Ale najgorzej było zacząć, teraz już mniej więcej wiem co jeszcze potrzebuję i sukcesywnie będę dokupywać :-).

agapasku - tak naprawde to dopiero jak maluszek się urodzi okaże sie co będziesz używać a co jest zbędne. Gdybym ja wiedziała zanim mały sie urodził o paru rzeczach to troszke kaski bym przyoszczędziła. Ale do tego trzeba dojść. Niektóre rzeczy nam pasują a niektóre nie. ;-)
p.s. a jak sie czujesz???

We Wrocku byłaś
Ale troszke pokupiłaś?
:-).Wiem.....ale nic nie pisałam:-dziewczyny nasza Ren straciła fasoleczkę...... :--
-( to straszne... jak się dowiedziałam aż mnie zatkało. Poszła na badanie i dowiedzieli się że płód jest martwy! :-
-
-
-
-
-( Ren tulam bardzo mocno... biedna.... :-(
dziewczyny nasza Ren straciła fasoleczkę...... :--
-( to straszne... jak się dowiedziałam aż mnie zatkało. Poszła na badanie i dowiedzieli się że płód jest martwy! :-
-
-
-
-
-( Ren tulam bardzo mocno... biedna.... :-(