Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ojj bidulek malutki.Dużo dużo zdrówka życzeDzięki MadziuA główke ładnie i dłuuuuuuuuugo trzyma tylko humor musi mieć
Mi sie podoba ta nowa szata forum
Nie zaszczepili bo był przeziębiony pare dni temu no i ta żółtaczka nadal jest![]()
Madziu jak będzie bardzo płakał to może weź go na chwileczke aż sie uspokoi i odłóż z powrotem i może w końcu uśnieMój popłakuje w łóżeczku ale rehabilitantka kazała mu spać na płaskim więc musze go do łóżeczka przyzwyczaić a odzwyczaić od rąk. A śpiący jest bardzo tylko sie buntuje. Mam nadzieje że dam rade wytrzymać płacz i sie nie złamie i nie wezme go na ręce.![]()
Madziu co ty gadasz jaka wyrodna,wiem o czym mówisz bo mój mały też często na siłe wymusza bo chce na ręceMadziu nie będę zapeszać ale zasnął. Puściłam mu karuzelke i pogłaskałam po główce i odpłynął. Obyło się bez przeraźliwego płaczu. Troche tylko pomarudził i bez łez popłakał cichutko. Jakby wpadł w taki histeryczny płacz to bym go wzieła i uspokoiła ale jak czuje że on tylko wymusza to zero litośći. Ale ze mnie wyrodna matka
W każdej wolnej chwili ćwiczymy, Młody ma zasypiać sam - a mówią że dzieciństwo jest takie fajne.
ide sobie zupe podgrzać - ciekawe czy wkońcu zjem ciepłą i nie z prędkością światła ???
;-) 
wiesz nie wnikam w to ale skoro nie chcecie narazie dzidziusia to może niech M nie kończy w tobie?..dzisiaj troszkę rano zaszaleliśmy z mężem no oby z tego się nic nie wykluło aby heh..;-)
nawet nie wiem który u mnie dzis d.c. bo ja nie liczę już...![]()
hej Justyś - odwiedziłam drzewko
Dziewczynki wrzucam pare fot Igorka:
Zobacz załącznik 220462Zobacz załącznik 220461Zobacz załącznik 220459
Madziu dziś nie zaszczepili, może 10.03

no niby tak... ale My mieliśmy duże problemy w trakcie tych rocznych starań o dziecko i przyznam szczerze że gdyby teraz wyszła nam tzw wpadka to bardzo byśmy się ucieszyliWITAM:-)
wiesz nie wnikam w to ale skoro nie chcecie narazie dzidziusia to może niech M nie kończy w tobie?