• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć babeczki!
Ja też zmykam na śniadanko i potem jedziemy do Pruszkowa na tą kontrolę. Także ja odezwę się dopiero późnym wieczorkiem. Wizytę mam na 16 więc trzymajcie kciuki.

reklama
Witam was i ja życząc miłego dnia!

Dziś mam troszkę spraw do załatwienia. Zaraz wybieram się do urzędu miasta zobaczyć oferty pracy, musze się zarejestrować i zapisać na jakiś kurs komputerowy za który jeszcze mi zapłacą;)
Po południu jedziemy na zakupy (farba,listwy,karnisz itp)
no i od piątku jedziemy z remontem. Nie będzie mnie na forum przez pare dni..

WITAM:-)
Obyś miała rację. Zmykam już spać. Dobranoc
UDA SIĘ ZOBACZYSZ:tak:KAŻDA BĘDZIE MIAŁĄ SWOJE UPRAGNIONE MALENSTOW:tak:JA W TO WIERZE I POPROSTU TO WIEM:-)
Cześć babeczki!
Ja też zmykam na śniadanko i potem jedziemy do Pruszkowa na tą kontrolę. Także ja odezwę się dopiero późnym wieczorkiem. Wizytę mam na 16 więc trzymajcie kciuki.
kciukaski mocne:tak:

Udało mi sie tym razem podlać drzewka:-)

Cześć babeczki!
Trzymam kciuki:)
Witam was i ja życząc miłego dnia!

Dziś mam troszkę spraw do załatwienia. Zaraz wybieram się do urzędu miasta zobaczyć oferty pracy, musze się zarejestrować i zapisać na jakiś kurs komputerowy za który jeszcze mi zapłacą;)
Po południu jedziemy na zakupy (farba,listwy,karnisz itp)
no i od piątku jedziemy z remontem. Nie będzie mnie na forum przez pare dni..
Miłego dnia:)

Ano leci dziewczyny ten czas leci. Mam nadzieję, że tym z nas co czekają na fasolkę też czas szybko zleci.
Pewnie że tak :)
Cześć babeczki!
Mocno trzymamy kciukasy. Daj koniecznie znać jak będziesz po. :)

A wogóle to cześć dziewczynki.

My już po spacerku. Pojechaliśmy odebrać wyniki badań krwi (żółtaczki już nie ma za to enzymy wątrobowe Igor ma wysokie no i wpada w niedokrwistość - jak nie urok to sraczka :( ... ) Pani doktor powiedziała że Igorek to delikatne dziecko i musimy go często kontrolować. Za 6 tygodni czeka nas pobieranie krwi znowu. Bidula z tego mojego synka. No ale dostaliśmy zielone światełko i możemy się jutro zaszczepić wkońcu.
Kurde zastanawiam sie czy wagi nie kupić i nie ważyć małego bo on tego sztucznego to wcale jeść nie chce. Je cycusia i na siłe ze 20 ml można mu wcisnąć tylko.

To sie rozpisałam...

A gdzie Wy sie wszystkie podziewacie? Kasia usprawiedliwiona a reszta?

Musze wypełnić kupe papierków do becikowego - normalnie robią wszystko żeby nie dostać tego tysiaka. Szkoda tylko że zapomniałam sobie karmi kupić na osłode.

Drzewka podlane - rosną w siłe pięknie :)

Ostatnia edycja:
Pewnie że tak :)

Mocno trzymamy kciukasy. Daj koniecznie znać jak będziesz po. :)

A wogóle to cześć dziewczynki.

My już po spacerku. Pojechaliśmy odebrać wyniki badań krwi (żółtaczki już nie ma za to enzymy wątrobowe Igor ma wysokie no i wpada w niedokrwistość - jak nie urok to sraczka :( ... ) Pani doktor powiedziała że Igorek to delikatne dziecko i musimy go często kontrolować. Za 6 tygodni czeka nas pobieranie krwi znowu. Bidula z tego mojego synka. No ale dostaliśmy zielone światełko i możemy się jutro zaszczepić wkońcu.
Kurde zastanawiam sie czy wagi nie kupić i nie ważyć małego bo on tego sztucznego to wcale jeść nie chce. Je cycusia i na siłe ze 20 ml można mu wcisnąć tylko.

To sie rozpisałam...

A gdzie Wy sie wszystkie podziewacie? Kasia usprawiedliwiona a reszta?

Musze wypełnić kupe papierków do becikowego - normalnie robią wszystko żeby nie dostać tego tysiaka. Szkoda tylko że zapomniałam sobie karmi kupić na osłode.

Drzewka podlane - rosną w siłe pięknie :)
Ojj Maggie na prawde jak nie urok to..... ale fajnie,że Igorek żółtaczki nie ma już:) A jakie mu dajesz sztuczne mleczko?
Co do becikowego to rzeczywiście wypełniania jest sporo;/
Drzewko podlałam:)

reklama
Hejka

Ja dzisiaj konczylam pisanie pracy i dzisiaj jade na egazmin- wiec trzymajcie kciuki- wpadne pozniej ale nie wiem czy nie bedzecie juz spac.

Madziu- na parentingu mozna tylko raz zaglosowac?? Ja na poczatku oddalam glos a teraz juz sie nie da od paru dni

Nareczka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry