Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
UDA SIĘ ZOBACZYSZObyś miała rację. Zmykam już spać. Dobranoc
KAŻDA BĘDZIE MIAŁĄ SWOJE UPRAGNIONE MALENSTOW
JA W TO WIERZE I POPROSTU TO WIEM:-)kciukaski mocneCześć babeczki!
Ja też zmykam na śniadanko i potem jedziemy do Pruszkowa na tą kontrolę. Także ja odezwę się dopiero późnym wieczorkiem. Wizytę mam na 16 więc trzymajcie kciuki.

Trzymam kciukiCześć babeczki!
Ja też zmykam na śniadanko i potem jedziemy do Pruszkowa na tą kontrolę. Także ja odezwę się dopiero późnym wieczorkiem. Wizytę mam na 16 więc trzymajcie kciuki.
Miłego dniaWitam was i ja życząc miłego dnia!
Dziś mam troszkę spraw do załatwienia. Zaraz wybieram się do urzędu miasta zobaczyć oferty pracy, musze się zarejestrować i zapisać na jakiś kurs komputerowy za który jeszcze mi zapłacą![]()
Po południu jedziemy na zakupy (farba,listwy,karnisz itp)
no i od piątku jedziemy z remontem. Nie będzie mnie na forum przez pare dni..
Pewnie że takAno leci dziewczyny ten czas leci. Mam nadzieję, że tym z nas co czekają na fasolkę też czas szybko zleci.
Mocno trzymamy kciukasy. Daj koniecznie znać jak będziesz po.Cześć babeczki!
Ojj Maggie na prawde jak nie urok to..... ale fajnie,że Igorek żółtaczki nie ma jużPewnie że tak
Mocno trzymamy kciukasy. Daj koniecznie znać jak będziesz po.
A wogóle to cześć dziewczynki.
My już po spacerku. Pojechaliśmy odebrać wyniki badań krwi (żółtaczki już nie ma za to enzymy wątrobowe Igor ma wysokie no i wpada w niedokrwistość - jak nie urok to sraczka... ) Pani doktor powiedziała że Igorek to delikatne dziecko i musimy go często kontrolować. Za 6 tygodni czeka nas pobieranie krwi znowu. Bidula z tego mojego synka. No ale dostaliśmy zielone światełko i możemy się jutro zaszczepić wkońcu.
Kurde zastanawiam sie czy wagi nie kupić i nie ważyć małego bo on tego sztucznego to wcale jeść nie chce. Je cycusia i na siłe ze 20 ml można mu wcisnąć tylko.
To sie rozpisałam...
A gdzie Wy sie wszystkie podziewacie? Kasia usprawiedliwiona a reszta?
Musze wypełnić kupe papierków do becikowego - normalnie robią wszystko żeby nie dostać tego tysiaka. Szkoda tylko że zapomniałam sobie karmi kupić na osłode.
Drzewka podlane - rosną w siłe pięknie![]()
Acha,kurczeMadziu daje mu Bebilon HA
Właśnie mi żynął :-(