• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Jak tam dziś Madziu Kacperek dał pospać?

Ciekawe jak się czuje Bartuś. Patrysiu napisz jak tam maleństwo walczy dzielnie.

Ja właśnie myszkuję po Allegro bo muszę sobie pokupować parę rzeczy do zabiegów pedicure i manicure bo muszę ćwiczyć a te specyfiki co mamy na zajęciach są bardzo dobre. Ostatnio robiłam dziewczynie pedicure i powiem szczerze że bardzo byłam zadowolona z soli do kąpieli stóp Bielendy i z peelingu do stóp też Bielendy. Wrzucę wam parę linków może i wy się skusicie.

OS BIELENDA SÓL DO KĄPIELI STÓP LAWENDA +GRATIS (942425803) - Aukcje internetowe Allegro
OS BIELENDA KREMOWY PEELING DO STÓP + GRATISY (942879857) - Aukcje internetowe Allegro
MS ZIAJA PRO peeling SILNIE ZŁUSZCZAJĄCY do stop (942656273) - Aukcje internetowe Allegro
ZIAJA PRO KREM-ODŻYWKA 250ml MASAŻ RĄK PAZNOKCI (937590269) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
Oj to ranny ptaszek z niego. Ja dziś też byłam obudzona przez psa ale o 4 rano bo mu się na dwór wyjść zachciało. Siedzę i przepisuję te nieszczęsne notatki bo mam dziś porzyczyć koleżance zeszyt. Już dziś do pracy idę. Troszkę mam lenia

Oj to ranny ptaszek z niego. Ja dziś też byłam obudzona przez psa ale o 4 rano bo mu się na dwór wyjść zachciało. Siedzę i przepisuję te nieszczęsne notatki bo mam dziś porzyczyć koleżance zeszyt. Już dziś do pracy idę. Troszkę mam lenia
Oj nie dziwie sie,że masz lenia:) Ale mam nadzieje,że szybko Ci zleci
Mój mały usnął chwile temu,ja gotuje ogórkową i może pranie jakieś wstawie:)

A Ty Madziu jak z pracą? Jesteś jeszcze na macierzyńskim czy już masz wychowawczy? Zamierzasz wracać do starej pracy bo wydaje mi się, że coś pisałaś że jak będziesz wracała do pracy to poszukasz innej.

WITAM:-)

głosik oddany;-)
Nie ma za co. Wrzuciłam sobie w ulubione żeby nie szukać już
no właśnie jak miałam przegladarke explorer to mogłam wrzucić stronki do ulubionych ale teraz mam modzille i jest suuuper tylko mam 1 problemik nie wiem gdzie kliknąć aby stronke wrzucić do ulubionych i teraz musze klikać szukać a tak miałam zapisane:dry:
Witam sie porannie po niezbyt udanej nocy wszystko mnie bolalo przy zmianie pozycji potem siku potem maly szalal i tak w kolko i wstalam z moim M o 6 i tak siedze z bolem glowy:(
pamiętam te nieprzespane nocki te bóle spojenia ech współczuje:sorry2:ale jeszcze troszeczke i maluszek będzie na swiecie:tak:
Ciekawe jak się czuje Bartuś. Patrysiu napisz jak tam maleństwo walczy dzielnie.
Bartuś dzielnie walczy:tak:ale niestety nie może być karmiony z butelki bo nadal nie ma odruchu ssania dlatego nadal jest karmiony przez sonde tylko on wymiotuje:-(ma teraz niby 3 dziurki w serduszku(a mówiono ze 1) dostaje na to antybiotyk ale mało co pomaga dlatego bedzie miał zabieg w tym tygodniui bo ju ż ma wage dobra(2400 oj słabiutki i drobniutki a 4 tygodnie już będzie miał 15 marca:-()martwi ich to że jest taki gientki i mniej aktywny niż inne wcześniaki ale ja mysle ze dlatego bo i wymiotuje jest osłabiony i mam nadzieje ze to tylko dlatego:sorry2:spuchła mu główka przez kroplówki z jednej strony co już przełożyli na druga strone(ale się nacierpi maluszek)z tego co widać to jeszcze długa droga przed Bartusiem...ale to dla jego dobra:sorry2:

Drzewka podlane;-)

Patrysiu to dobrze, że dzielnie walczy Bartuś. Trzymam z całych sił za niego kciuki i już na pewno niedługo będzie nadrabiał zaległości w stosunku do innych dzieci.
A co do ulubionych to w mozilli na górze na pasku narzędzi klikasz zakładki i dodaj zakładkę a potem klikasz gotowe i już jest zakładka zapisana

A Ty Madziu jak z pracą? Jesteś jeszcze na macierzyńskim czy już masz wychowawczy? Zamierzasz wracać do starej pracy bo wydaje mi się, że coś pisałaś że jak będziesz wracała do pracy to poszukasz innej.
Jestem na wychowawczym,nie wracam do starej pracy.Kończy mi sie tam umowa w lipcu 2011 i tyle.Jak mały będzie miał iść do przedszkola to będe szukać pracy:-)
WITAM:-)

głosik oddany;-)

no właśnie jak miałam przegladarke explorer to mogłam wrzucić stronki do ulubionych ale teraz mam modzille i jest suuuper tylko mam 1 problemik nie wiem gdzie kliknąć aby stronke wrzucić do ulubionych i teraz musze klikać szukać a tak miałam zapisane:dry:

pamiętam te nieprzespane nocki te bóle spojenia ech współczuje:sorry2:ale jeszcze troszeczke i maluszek będzie na swiecie:tak:
Bartuś dzielnie walczy:tak:ale niestety nie może być karmiony z butelki bo nadal nie ma odruchu ssania dlatego nadal jest karmiony przez sonde tylko on wymiotuje:-(ma teraz niby 3 dziurki w serduszku(a mówiono ze 1) dostaje na to antybiotyk ale mało co pomaga dlatego bedzie miał zabieg w tym tygodniui bo ju ż ma wage dobra(2400 oj słabiutki i drobniutki a 4 tygodnie już będzie miał 15 marca:-()martwi ich to że jest taki gientki i mniej aktywny niż inne wcześniaki ale ja mysle ze dlatego bo i wymiotuje jest osłabiony i mam nadzieje ze to tylko dlatego:sorry2:spuchła mu główka przez kroplówki z jednej strony co już przełożyli na druga strone(ale się nacierpi maluszek)z tego co widać to jeszcze długa droga przed Bartusiem...ale to dla jego dobra:sorry2:

Drzewka podlane;-)
Patrysiu na górze masz Zakładki-kliknij na to i tam masz- Dodaj zakładke.Dodajesz i potem wchodzisz tylko w zakładki i tam masz zapisane stronki:-)
Biedny Bartuś,ale to tak jak piszesz dla jego dobra.Zdrówka mu życze,a siostrze dużo siły.Będzie dobrze,musi.Wiesz jak będzie troszke cieplej to jade z małym i mężem do Sulistrowiczek,tam jest Kościół pod patronatem Matki Bożej Dobrej Rady.Może to dla kogoś będzie śmieszne,ale ja sie tam często modliłam,zapalałam świeczuszke-takie na prąd tam są i jest taka księga gdzie sie pisze podziękowania dla Matki i prośby.Byłam tam przed operacją mojego taty,przed zajściem w ciąże,w ciąży, poprosić żeby bratu sie ułożyło,prosiłam o zdrowie dla rodziców,rodziny i pomogło:-):tak: Pomodle i poprosze o zdrówko dla Bartusia,chociaż tyle moge
Ale sie rozpisałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Madziu to nie jest śmieszne i jeśli mogę prosić to napisz prośbę ode mnie, żeby Bóg tym razem nie zabierał do siebie już mojego dzieciątka. Ma już trzy moje aniołki więc niech pozwoli mi się nacieszyć chociaż jednym. Ja jak pojadę do Częstochowy to pomodlę się też za Bartusia i za wszystkie dziewczyny z naszego forum i ich dzieciaczki. Kurcze aż mi łzy w oczach stanęły:-(

reklama
Madziu to nie jest śmieszne i jeśli mogę prosić to napisz prośbę ode mnie, żeby Bóg tym razem nie zabierał do siebie już mojego dzieciątka. Ma już trzy moje aniołki więc niech pozwoli mi się nacieszyć chociaż jednym. Ja jak pojadę do Częstochowy to pomodlę się też za Bartusia i za wszystkie dziewczyny z naszego forum i ich dzieciaczki. Kurcze aż mi łzy w oczach stanęły:-(
Mi też.....
Kochana pewnie,że napisze prośbe od Ciebie i ode mnie dla Ciebie:tak:
I za wszystkie dziewczynki nasze i dzieciaczki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry