• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
A widac cos? Wrzucisz zdjecie
Teraz to już szaro jest,w słońcu pewnie będzie fajnie widać to wtedy zrobie:)
Wrzucam dwie fotki z wczorajszej wyprawy:tak::-)

.My przed
.Studnia,Źródło życia

Załączniki

• 11032010127..jpg
    11032010127..jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie0063..jpg
    Zdjęcie0063..jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
Madziu Kochana - dziękuję bardzo

Ren - czyżbyś lubiła lasagne a może ogólnie kuchnie włoską. Zapraszam do siebie - uwielbiam robić wloskie jedzonko ale nie mam ostatnio komu gptować.
uwielbiam lasagne i spagetti :D:D maz w sumie tez :D spagetti jeszcze jako tako sie robi (czesto:D) ale na lasagne cos weny nie mam, jak dla mnei to pracochlonne zajecie a zazwyczaj w dniu wolnym od pracy nei chce mi sie w kuchni stac tyle :P

Oj jak ja się pojawiłam to wszystkie poszły spać:-( No nic rozumiem późna pora:tak:

Ren bardzo prawopodobne, że idzię @. Do mnie przyszła w ciągu tygodnia od zabiegu:wściekła/y:

A ja babeczki nie dosyć, że spędziłam miłe popołudnie i wieczór z koleżankami to jeszcze zakupiłam sobie pantofelki na wiosnę i pasujący do nich szaliczek. Teraz poluję na torebkę.
Oto moje butki.
o kurcze to strasznie szybko mialas @ :/
butki super :) bardzo fajne

hejka

Madziu dziekuje za modlitwę :))
Maggie tak tak ja zalatana byłam... ale już wszystko kupione i jutro zaczynamy remont wiec pare dni mnie pewnie nie bedzie
pozdrawiam was mocno!
powodzenia w remocie

Kasiu narobiłam sie jak nie wiem.Jeszcze tylko pranie powiesze jak sie wypierze i koniec na dzisiaj
Ledwo żyje,ale jestem zadowolona bo tyle porobiłam i jeszcze sobie włosy zafarbowałam:)

o jejku ale sie napracowalas to teraz odpoczywaj i nabieraj sily na cudny weekend :):)

zdjecia fajniutkie :):)

jak to dobrze ze juz sobota jutro i mozna pospac i odpoczac :):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry