• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki! Jak tam po pierwszym dniu świętowania?
Kasiu ładny awatarek:-)
U mnie ok,my u rodziców:tak:
u mnie oczywiscie nie obyło się bez zachcianek.. najpierw chciałam zrobić lody.. ale nie mielismy smietanki 36% wiec odpadły to mnie naszła ochota na frytki:-) mama się ze mnie śmiała.. pełna lodówka a ja nie mam co jeść..
:-D:-D

reklama
Hej

Olu śliczne włoski i fryzurka, płaszczyk też niczego sobie. :)

Nektarynko - gratulejszyn chłopca :) A zachcianki masz super ;)

Justyś - super że sie odezwałaś. Czekamy na relacje jak już sie troszke ogrniesz ;)

Dziękuję Madziu. Delfinki to moje ulubione zwierzęta. Miłego pobytu u rodziców.

Maggie ładny zajączek z Twojego Igorka.

Justyś super przystojniak z Twojego Oliwierka.

Nektarynko ale zachcianki, naprawdę.

Kasiu to co zjadłaś że sie tak obżarłaś?

Madziu Ty chyba na komórce siedzisz co?

A ja dzisiaj postanowiłam zacząć uczyć Igorka zasypiać znowu samemu. Poczytałam taką książke Uśnij wreszcie i zaczynam stosować. Jak narazie super bo położyłam go o 10 dałam monia, owieczke, przykryłam kołderką i powiedziałam że teraz czas na sen. Wyszłam z pokoju i ciiiiisza. Za chwile zaczął coś sie wiercić to spojrzałam że wypadł mu monio, no to weszłam, dałam monia i wyszłam. Powtórzyło sie to jeszcze raz, nagle ciiiiiiiiiisza. Patrze a on śpi sobie smacznie i godzine tak kimał. Teraz był na spacerku i śpi w wózku. :) Zobaczymy co będzie wieczorem bo koło 18 zalicza drzemke i potem po 20 spać. Spróbuje go złóżeczkować i oby się udało :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry