Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
widze ze leżaczek ma powodzenieMaggie ja myśle,że nie za szybko pomalutku pozna nowe smaki
Oj tak ruszyli ruszyli:-)
A bujaczek kupiłam:-) Małemu sie podoba![]()
mi też dobrze służy tylko musze baterie kupic do wibracji bo ta, jest potrzebna duuuża
a w zestawie nie było heh...ale jest super a Kacperek widać że zadowolony:-)I jak i jak? Już po?Ojj Maggie to uważaj
Ja uciekam do lekarza,potem będe
Buźka:-)

klopsik:-)torebka super:-)Jestem:-)
Już po,ale potem byliśmy na małych zakupach
Kacperek wszystko ok,waży 8300 :-)
Mąż kupił mi torebke na urodziny:-):-):-)
Madziu ja nosze tylko kolczyki takie nie długie bo dwa łańcuszki mały mi już zerwał
:-Witam babeczki. Kurcze ja jakoś nie mam czasu żeby za często z wami pisać. Jeszcze na dodatek laptop nam się zepsuł a mój M okupuje na okrągło dwa pozostałe komputery i już w ogóle nie mam jak do was zajrzeć.
Ja dziś wyjątkowo w tym tygodniu idę na do pracy bo koleżanka prosiła mnie o zamianę wiec mam z rana troszke czasu dla was i dla siebie. A tak poza tym to jutro ide na do pracy
Och tak patrzę, że dziś mam smutną rocznicę dwóch latek![]()
mam nadzieje ze do mnie tak szybko nie przyjdzie