• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Maggie super :)
Wysłałam zamówienie właśnie z avonu,niby ma być 19 ale pewnie będzie do weekendu ;)
Lece na śniadanie dopiero:)
Potem na poczte Justyś wysyłam bujaczka

Ostatnia edycja:
Madziaas a za ile chcesz ją sprzedac.. albo podaj link do aukcji jak juz wystawilas..
a propo pudru z avonu w pędzelku.. hmm mam taki.. byłam w anglii konsultantką i tam też go nabyłam (tutaj tez jestem) i szczerze.. hmmm taki sobie moze Tobie bardziej podpasuje.. po nalozeniu podkladu/pudru pędzel pozostawiał smugi straszne i tak musialam dokonczyc rozprowadzanie np ręką.. oczywiscie tyczy to sie podkladu/pudru w plynie

Madziaas a za ile chcesz ją sprzedac.. albo podaj link do aukcji jak juz wystawilas..
a propo pudru z avonu w pędzelku.. hmm mam taki.. byłam w anglii konsultantką i tam też go nabyłam (tutaj tez jestem) i szczerze.. hmmm taki sobie moze Tobie bardziej podpasuje.. po nalozeniu podkladu/pudru pędzel pozostawiał smugi straszne i tak musialam dokonczyc rozprowadzanie np ręką.. oczywiscie tyczy to sie podkladu/pudru w plynie
Nektarynko ta huśtawka jest praktycznie nowa,bo mały siedział na niej kilka razy,ale on woli bujaczek.Jakoś sie na huśtawce boi,chce za nią 150 zł + przesyłka.Dzisiaj ją wystawiam na allegro

Madzia widze Cie. :)

Przykleiłam sobie kapsiplast na plecy bo mnie strasznie ostatnio bolą i tak mi teraz tam gorąco że szok :D
Kurcze mam jakąś niemoc w sobie - nic mi sie nie chce. a w środe szczepienie i boje sie reakcji Igorexa. Oby było ok. Chyba sie w pzyszłym tygodniu wybiore do kumpeli pod Łomże bo jakoś ta Warszawa źle na mnie działa.

reklama
He he he - terefere czekasz :D

Wiesz co przeraża mnie to jak sie pogrzeby zaczną bo to istny paraliż W-wy będzie. Już teraz strach sie do centrum wybrać. Niby mieszkam na obrzeżach ale cholera wie co tu sie będzie działo

A co tam wogóle u Justyny?

Ren, Agapas, Kasiulek, Kinga, Paulina - co z nimi? Ola też sie rzadko pokazuje...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry