Madziaas
Już jesteś:)
OkiChyba tak. Wrzuce coś na zamknięty![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
OkiChyba tak. Wrzuce coś na zamknięty![]()
Oki
Dobra uciekam bo padam. Nawet rzeczy Igorexa nie wypakowałam. Buziaki
p.s. głosik oddany
Hej dziewczynki
Ale dziś pięknie :-) Uwielbiam tą porę roku :-):-)
Kroczek - cieszę się, że jest ok :-) To b. dobra wiadomość :-):-) Życzę Ci Kochana spełnienia tego największego marzenia
Oczywiście Oli i Kindze życzę tego samego :-):-):-)
A ja byłam wczoraj na ktg i wszystko jest ok, moja dr zauważyła już pierwsze skurcze macicy, więc jestem coraz bliżej finału :-):-) Z jednej strony się bardzo cieszę, a z drugiej strony strach mnie oblatuje coraz większy!!!!!
Ale byłam też u swojego promotora :-):-) - jeszcze go chwalić nie będę - ale zatwierdził mi wczoraj moją pracę. Muszę tylko poprawić kilka szczególików żeby recenzent nie obniżył punktacji i mam obkładać i oddawać do dziekanatu... ufffff... cieszę się ogromniaście bo nie powiem, ale napracowałam się nad nią nie mało. Ale jak mówiłam nie będę jeszcze chwalić promotora, zobaczymy czy dotrzyma słowa bo on sobie lubi jedno mówić a potem drugie robić. Mam jednak nadzieję, że do końca zachowa się w porządku ...
Agapasku na pewno będzie dobrze a godzina zero coraz bliżej. Trzymam też kciuki
może jutro sie uda nie wiem...
a co tam u reszty dziewczyn słychac?? Madzia, maggie? Olka, Justys, i reszta :-)

Super,trzymam kciuki kochana
Dałam Ci komentarz na allegro;-)
:-):-)
Zrobiłam ciasteczko to z jabłuszkiem
Pyycha
Może uda Ci sie w następnym tygodniu
Jestem:-)
Robiłam ciasto i zupe ogórkową
To już coraz bliżej,nie bój sie kochana:-)
Trzymam kciuki żeby promotor sie zachował ok

Hej,
Matko ale zmęczona jestem. Igor mi padł już pół godziny temu. Do wczoraj wieczorem siedzieliśmy na działcea dziś z Igorkiem odwiedziliśmy Aguniaka z Jasiem.
Chłopaki sie na siebie patrzyły i nie wiedzieli o co kaman
Leżeli sobie też razem na macie i Jaś smernął Igora w nos a ten sie zaczął śmiać a potem Igor łapał Jasia za rękę. :-)
Ale ja normalnie padam na twarz.

Oki
Buźka

kciukaski będzie dobrzeHej dziewczynki
Ale dziś pięknie :-) Uwielbiam tą porę roku :-):-)
Kroczek - cieszę się, że jest ok :-) To b. dobra wiadomość :-):-) Życzę Ci Kochana spełnienia tego największego marzenia
Oczywiście Oli i Kindze życzę tego samego :-):-):-)
A ja byłam wczoraj na ktg i wszystko jest ok, moja dr zauważyła już pierwsze skurcze macicy, więc jestem coraz bliżej finału :-):-) Z jednej strony się bardzo cieszę, a z drugiej strony strach mnie oblatuje coraz większy!!!!!
Ale byłam też u swojego promotora :-):-) - jeszcze go chwalić nie będę - ale zatwierdził mi wczoraj moją pracę. Muszę tylko poprawić kilka szczególików żeby recenzent nie obniżył punktacji i mam obkładać i oddawać do dziekanatu... ufffff... cieszę się ogromniaście bo nie powiem, ale napracowałam się nad nią nie mało. Ale jak mówiłam nie będę jeszcze chwalić promotora, zobaczymy czy dotrzyma słowa bo on sobie lubi jedno mówić a potem drugie robić. Mam jednak nadzieję, że do końca zachowa się w porządku ...

super spotkanko:-)a co u nich słychać:-)Hej,
Matko ale zmęczona jestem. Igor mi padł już pół godziny temu. Do wczoraj wieczorem siedzieliśmy na działcea dziś z Igorkiem odwiedziliśmy Aguniaka z Jasiem.
Chłopaki sie na siebie patrzyły i nie wiedzieli o co kaman
Leżeli sobie też razem na macie i Jaś smernął Igora w nos a ten sie zaczął śmiać a potem Igor łapał Jasia za rękę. :-)
Ale ja normalnie padam na twarz.