• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hi hi fajnie. Igor chyba lubi gondolke i póki sie mieści to będzie śmigał. Ale mu sie coś poprzestawiało i teraz zasypia na boku nawet w wózku. Nie wiem o co kaman. Zasypia na boku i siup na plecy.

reklama
Już nie tak często jak kiedyś ale jeszcze śpi. Jak czasami jest niespokojny to zasypia mi na klacie na brzuszku :) Tak jak dziś. ;)
No i na swojej długiej drzemce jak sie kręci to go daje na brzuch bo wtedy sie nie ma siły przekręcić i śpi dalej ;P

Chyba by Cie zgniótł :D
Igorek kiedyś bardzo lubił a teraz to już jak humor ma.

Miałam sie dziś wcześniej położyć. :( Dopiero sie skapnęłam że już 22:30. Lece Madziu bo się mi oko klei a jak mi Igor znów o 6 wstanie to padne.

Chyba by Cie zgniótł :D
Igorek kiedyś bardzo lubił a teraz to już jak humor ma.

Miałam sie dziś wcześniej położyć. :( Dopiero sie skapnęłam że już 22:30. Lece Madziu bo się mi oko klei a jak mi Igor znów o 6 wstanie to padne.
Pewnie by zgniótł :))
A wiesz,że avon mi jeszcze nie przyszedł;/ grrrr
Leć leć,ja też uciekam
Miłych snów Madziu:) Buziak dla Igorka

Hej dziewczynki:)

Kurcze znowu mnie trochę nie było, ale siedziałam jeszcze troszkę nad szkołą żeby pokończyć już to i mieć z głowy a resztę czasu albo przesypiałam albo spacerowałam :))))

Oczywiście teraz Was nie doczytam, siądę jutro na kompa. Doczytałam tylko, że ktoś chce mnie tutaj bić :-D:-D. Dzięki Madzie - obydwie :-):-).
Jutro mija mi drugi termin. Ale Wojtusiowi jest chyba za dobrze w brzuszku bo on ani myśli o wyjściu :-(:-( Poszłam 6 maja na ost. ktg. Wyniki są dobre, więc moja dr dała nam dyspenzy 1 dzień i do szpitala mam się stawić pojutrze rano :szok::szok::szok: Straaaasznie się tego boję :szok::szok::szok: Mam nadzieję, że jakoś to przeżyję. Cały czas myślę o tym co oni tam ze mną będą robić :-(:-( Mam tylko nadzieję, że mój synek ma w brzuszku jeszcze dobre warunki i dlatego tam siedzi, że ma czyste wody i w ogóle.... Rany ale ja się tego boję !!!!:-(:-(:-(
Trzymajcie za mnie kciuki !!!!

Witam Basiczek 81 :-)

Ola - miłego urlopu w Polsce i owocnych staranek w nowym cyklu.

Buziaki dla Was dziewczynki :*

I buziak dla Kacperka
...
no i dla Ciebie też buziak - niech strace :D
:-p:-p
Hej dziewczynki:)

Kurcze znowu mnie trochę nie było, ale siedziałam jeszcze troszkę nad szkołą żeby pokończyć już to i mieć z głowy a resztę czasu albo przesypiałam albo spacerowałam :))))

Oczywiście teraz Was nie doczytam, siądę jutro na kompa. Doczytałam tylko, że ktoś chce mnie tutaj bić :-D:-D. Dzięki Madzie - obydwie :-):-).
Jutro mija mi drugi termin. Ale Wojtusiowi jest chyba za dobrze w brzuszku bo on ani myśli o wyjściu :-(:-( Poszłam 6 maja na ost. ktg. Wyniki są dobre, więc moja dr dała nam dyspenzy 1 dzień i do szpitala mam się stawić pojutrze rano :szok::szok::szok: Straaaasznie się tego boję :szok::szok::szok: Mam nadzieję, że jakoś to przeżyję. Cały czas myślę o tym co oni tam ze mną będą robić :-(:-( Mam tylko nadzieję, że mój synek ma w brzuszku jeszcze dobre warunki i dlatego tam siedzi, że ma czyste wody i w ogóle.... Rany ale ja się tego boję !!!!:-(:-(:-(
Trzymajcie za mnie kciuki !!!!

Witam Basiczek 81 :-)

Ola - miłego urlopu w Polsce i owocnych staranek w nowym cyklu.

Buziaki dla Was dziewczynki :*
Agapasku nie będziemy Cie bić,ale sie martwiłyśmy:-p
Wszystko będzie dobrze kochana,nie bój sie
Zaraz lada moment będziesz tulić Wojtusia:-)
Trzymam kciuki za bezbolesny i szybko poród,daj znać co i jak:-)

Buźka

reklama
Dzień doberek,

Madziu ;)

Kasiu - bardzo mocno trzymam kciuki. Ale fajnie - lada dzień będziesz już tulić Wojtusia :) Wyśpij się Kochana póki Wojtuś jeszcze w brzusiu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry