Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej dziewczynki
Kurcze znowu mnie trochę nie było, ale siedziałam jeszcze troszkę nad szkołą żeby pokończyć już to i mieć z głowy a resztę czasu albo przesypiałam albo spacerowałam)))
Oczywiście teraz Was nie doczytam, siądę jutro na kompa. Doczytałam tylko, że ktoś chce mnie tutaj bić. Dzięki Madzie - obydwie :-):-).
Jutro mija mi drugi termin. Ale Wojtusiowi jest chyba za dobrze w brzuszku bo on ani myśli o wyjściu :--( Poszłam 6 maja na ost. ktg. Wyniki są dobre, więc moja dr dała nam dyspenzy 1 dzień i do szpitala mam się stawić pojutrze rano
Straaaasznie się tego boję
Mam nadzieję, że jakoś to przeżyję. Cały czas myślę o tym co oni tam ze mną będą robić :-
-( Mam tylko nadzieję, że mój synek ma w brzuszku jeszcze dobre warunki i dlatego tam siedzi, że ma czyste wody i w ogóle.... Rany ale ja się tego boję !!!!:-
-
-(
Trzymajcie za mnie kciuki !!!!
Witam Basiczek 81 :-)
Ola - miłego urlopu w Polsce i owocnych staranek w nowym cyklu.
Buziaki dla Was dziewczynki :*
Hej hej
A my byliśmy na spacerku
Kacperek dostał swój pierwszy samochódTaki większy,terenowy
Co tam u Was??
Głowa,gardło,katar,kicham ..... mąż też:-(
Ojj weź sobie przeciwbólową tabletke możeHej
Madziu bidulko, kuruj się. Jejku niedobrze. Oby Kacperek nie podłapał.
Ja sie z bólem głowy obudziłam i chyba sie zaraz pożyg..... ble. A Igor marudzi![]()
U nas też pada;/Madziu wracajcie do zdrowia
Maggie a ciebie tez coś bierze? bidulki wy....
A u nas pada
i siedzimy z Filipem w domu jak narazie