Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przepraszam nie dodałam ze jestem przeziebiona![]()
.Wkur..lam sie normalnie, nie dosc ze @ przyszla, to jeszcze tak pozno, wiec nie wiem kiedy sie spodziewac nastepnej a o owulce to nawet nie mysle, mam ja w d..pie poprostu juz, jeszcze chyba nie dotarlo do mnie ze znowu zaczynamy od zera.
Powiem Wam tak, pracuje w osrodku opiekunczym dla mlodziezy, przedzial wiekowy 16-20 pare lat, i co miesiac jak przyprowadza sie nowa dziewczyna to za pare miesiecy jest w ciazy. Jak na to patrze to mnie szlag trafia, bo ja pracujac place podatki zeby ona mogla dostac zasilek, bo sie puscila. Potem wielkie dochodzenie, bo nie wiadomo kto jest ojcem. A mnie lekarka powie ze trzeba czekac i sie smieje mi w twarz ze za rok mam przyjsc. K.....wa
przyszła-mamusiu przytulam
Cześć dziewczęta,
znalazłam chwilkę żeby Was poczytać i napisać coś od siebie. Strasznie współczuję dziewczynom, które dostały @. Jeśli chodzi o luteinę też kiedyś miałam długi cykl i luteina mi go wywołała gdy już skończyłam ją brać.
Pianistko jak czytam jakie masz objawy ciąży to jakbym czytała własny pamiętnik. Miałam identycznie A jeśli chodzi o mdłości to podobno bardzo dobry objaw - znaczy, że fasolka się mocno zagnieździła.
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Wiem, ze to typowy objaw, ale to strasznie meczace, nie mozesz nic z tym zrobic, po prostu jest mi niedobrze i juz. Nawet apetytu nie mam, maz mi przygotowuje takie pyszne obiadki, a ja tylko podziubie i odstawiam.
Z drugiej strony ciesze sie ze nie wymiotuje poki co, bo moge normalnie pracowac, a podobno wymioty tych mdlosci nie likwiduja, dalej sie je ma.
Dobry Wieczór i Dobranoc zarazem,
Padam Dziewczynki, cały dzień zapieprzu a jutro to samo. Padam na twarz dosłownie.