Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my z M potrafiliśmy nawet w kiblu serduszkować na taty urodzinach;-)
a też i bywa tak że owulka potrafi sie przesunąć;-)OLA oj tak mi przykro no fakt pozytywów zawiele nie wyszukałąś:-(kochana ale co ty sie dziadkami przejmujeszmy z M potrafiliśmy nawet w kiblu serduszkować na taty urodzinach;-)
A tak wogóle to nie musicie w owulke tylko nawet 3-4 dni przed bo to są dni płodne co plemniczki same dotrą do nieja też i bywa tak że owulka potrafi sie przesunąć;-)
lepiej wy mi powiedzcie gdzie jest moja @??

OLA no fakt nie jest za fajnie jechać w podróż poślubną z @ ale słuchaj hmm a może to tylko taki jeden cykl co może to nieprzesądzone że na podróż będziesz mieć @![]()

Niestety to juz drugi moj 36dniowy- tylko ostatnio przyszla wieczorem a dzisiaj rano plamy na papierze. Boje sie ze to efekt podwyzszonej prolaktyny, tu na badania nie mam co liczyc, bede musiala znalezc czas i na dluzej pojechac do Polski- tylko kiedy![]()
a narazie to po @ serduszkujcie serduszkujcie nawet z rana tak jak ja co zdąrzycie przed dziadkami ;-)a owulke rano w czwartek też miałąm co widzisz owulka może być w każdej chwili co bez stresu po @ działąć