Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki, z mdłościami lepiej. Fasola ma takie odbicia że jak się obudzę to muszę coś zjeść i za dnia co jakiś czas coś tam skubnąć i wtedy jest ok. Ale wieczorkiem jeżeli do 22 nie wyląduję w łóżku jak już jestem śpiącą to zaczyna mnie mdlić. Niezłą rozrabiakę mam pod tym serduszkiem.
Nie wiem co z tym gardłem zrobić, wypiłam herbate ale nadal boli.
hej dziewczynki dlugo nie pisalam bo czekalam na @ ale nie przyszla i co dziwnego zauwazylam ze gdy scisne brodawke mam male kropelki i temp mam 37.2mdlosci mam juz dluzszy czas i zawroty glowy ale myslalam ze to z przemeczenia powiedzcie mi czy ktoras z was miala podobnie
![]()

Nektarynka ma racje absolutnie nie wolno, kazdy wyciek moze oznaczac wysoka prolaktyne...w ciazy ma sie siare ale to dopiero potem chyba 3 trymestr wiec test a jak negatywny to migiem do lekarza
Cześć dziewczynki. Ja dziś nie w sosie bo wczoraj wieczorkiem się zdenerwowałam strasznie. Podczas kąpieli w prawej piersi wyczułam sporawe zgrubienie, którego nie ma w lewej. Nawet mąż sprawdzał. Tak strasznie się przestraszyłam. Dobrze, że jutro jadę na monitoring to poproszę lekarkę, żeby mi to zbadała i dała skierowanie na jakieś badanie czy co. Mówię wam jak ja się dziś czuję. Moja mama jest pielęgniarką i powtarza mi, żebym się nie martwiła na zapas bo to może być coś niegroźnego np. torbielka lub włókniak bo takie się podobno robią w czasie ciąży lub przy braniu hormonów a ja byłam w ciąży i niedawno brałam hormony. Niemniej jednak strasznie się boję. Aż mi temperatura skoczyła z tego wszystkiego.
Czesc dziewczyny,
A u mnie do owulacji jeszcze daleko, a pobolewaja mnie jajniki raz jeden raz drugi i raz nawet jakby macica. Mialyscie kiedys cos takiego?

jutro na 11 wizyta wiec pewnie potem zdam relacje co i jak..Dobrze, dobrze. Daj znać po wizycie u gina. Najważniejsze to rozpoznać wroga bo wtedy łatwiej przygotować się do walki.
trudno, ale dziekuje za odpowiedz;-)Ja też nie wiem moja droga, także nie pomogę niestety![]()
jutro na 11 wizyta wiec pewnie potem zdam relacje co i jak..