Kroptusia
Fanka BB :)
Ja dzisiaj padnięta jestemNajpierw dentysta,potem pojechałam do castoramy,obi i do auchan na zakupy,uff
mnie tez czeka ale jak lekarz da zielone swiatlo bo zaczynamy remont lazienki i ubikacji ufff :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dzisiaj padnięta jestemNajpierw dentysta,potem pojechałam do castoramy,obi i do auchan na zakupy,uff
Aa bo kupiliśmy żyrandol do pokoju małego i już wszystko mamy:-) No i zakupy robiliśmy takie do domku ;-)a co Ty tak kupujesz?
Ooo to będziecie mieli pracy:-)mnie tez czeka ale jak lekarz da zielone swiatlo bo zaczynamy remont lazienki i ubikacji ufff :-)
Aa bo kupiliśmy żyrandol do pokoju małego i już wszystko mamy:-) No i zakupy robiliśmy takie do domku ;-)
Ja już po wizycie i tak mam dobrą i neutralną wiadomość. Dobra to taka, że wprawdzie w ciąży nie jestem ale była owulacja i ogólnie miałam bardzo ładne endrometrium bo aż 12.5mm. No i był płyn w zatoce Douglasa. Natomiast neutralna wiadomość to taka, że lekarka nie zbadała mi piersi bo powiedziała, że takie badania robi się po okresie bo piersi się zmieniają w ciągu cyklu i po okresie może już tego guzka nie być.
Dziewuszki tyle co weszłam do domku i zaraz do kompa więc potem poodpisuje na wasze zapytania tylko się troszkę ogarnę.
Już sie nie możemy doczekać:-) Zaczynamy już robić pokoik pomału;-)no tak juz nie wiele czasu zostalo.. jeszcze 11 tygodni i dzidzia bedzie z Wami..
No to fajnie,że miałaś ładne endometrium:-) A co do tego guzka to napewno będzie wszystko oki,zobaczysz ;-)Ja już po wizycie i tak mam dobrą i neutralną wiadomość. Dobra to taka, że wprawdzie w ciąży nie jestem ale była owulacja i ogólnie miałam bardzo ładne endrometrium bo aż 12.5mm. No i był płyn w zatoce Douglasa. Natomiast neutralna wiadomość to taka, że lekarka nie zbadała mi piersi bo powiedziała, że takie badania robi się po okresie bo piersi się zmieniają w ciągu cyklu i po okresie może już tego guzka nie być.
Dziewuszki tyle co weszłam do domku i zaraz do kompa więc potem poodpisuje na wasze zapytania tylko się troszkę ogarnę.

Ooo to będziecie mieli pracy:-)
o maluszku nie wspomne choc tu najmniej wsio po Wice bedzie szkoda mi na nowy wozek, lozeczko, ciuszki, przewijak wsio w idealnym stanie a wozki mam 4No to super masz bo po córci masz rzeczy :-) Nam wózek i łóżeczko kupują moi rodzice,także będzie lżej:-) A ciuszków na sam początek jak sie malutki urodzi to mam od koleżankioj mamy mamy, najgorsze ze kaska jest a nic nie mozemy w sumie zaczac bo ja inwalidka ale wszystko dla dzidzi :-) a mamy generalny remont wsio skuc wymienic cala armature itp itd lamki lustra bosze, raz bylam w sklepie i mialam dosc wiec na raty chyba bedziemy kupowac....a do tego do pokoju meble biurko itp niedlugo do szkolu wiec sie przydao maluszku nie wspomne choc tu najmniej wsio po Wice bedzie szkoda mi na nowy wozek, lozeczko, ciuszki, przewijak wsio w idealnym stanie a wozki mam 4