• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kochana ostatnio mówiłaś że łożysko sie podniosło więc może znowu pójdzie w góre.Uważaj z ciśnieniem i odpoczywaj.Trzymam mocno kciuki,żeby było w porządku. Kacperki to rozbójniki małe:-D:-D

no podnoslo podnioslo i lekarz sie cieszyl i mial nadzieje ze powedrowalo wyzej a ono z powrotem w dol i zaslania wsio prawie ... no nic czekam i licze tygodnie do jakiegos bezpiecznego choc ten 34 czy 35...A Ty w ktorym teraz jestes w 29 ?? bo ja 26 ... A ile Twoj Kacperek teraz wazy czy mierzy?? bo mi nic lekarz nie powiedzial co mnie troszku zmartwilo i teraz bede glowkowac

Tam jest mój lekarz prowadzący.
Ja mam wolne od gotowania bo moja teściowa zrobiła obiad:-)

Tobie to dobrze, ja mam juz gotowy rosolek ale zrobie jeszcze zoladki w sosie koperkowym

Boże dziewczyny ale mnie leń ogarnął a tu niedługo trzeba iść do pracy!

moze to smieszne ale ja bym chciala pojsc juz znosze jajo kwadratowe do szesciany ale coz wsio dla maluszka :-) pociesz sie ze dzis czw i jutro juz pt hihihi dobrze ze kojarze jeszcze dni tygodnia ale tylko dlatego bo wczoraj byla wizyta a mam zawsze w srode:-p

no podnoslo podnioslo i lekarz sie cieszyl i mial nadzieje ze powedrowalo wyzej a ono z powrotem w dol i zaslania wsio prawie ... no nic czekam i licze tygodnie do jakiegos bezpiecznego choc ten 34 czy 35...A Ty w ktorym teraz jestes w 29 ?? bo ja 26 ... A ile Twoj Kacperek teraz wazy czy mierzy?? bo mi nic lekarz nie powiedzial co mnie troszku zmartwilo i teraz bede glowkowac

Ja jutro mam 29 tydzień:-) Wiesz Kroptusiu ja robiłam usg dwa miesiące temu teraz mam wizyte w czwartek i mam mieć ważenie,mierzenie

Tobie to dobrze, ja mam juz gotowy rosolek ale zrobie jeszcze zoladki w sosie koperkowym
Ale mi smaka narobiłaś:-p

Dałam cytuj,ale mi chyba coś nie wyszło:-D Ja jutro mam 29 tydzień:biggrin2: Wiesz Kroptusiu ja robiłam usg dwa miesiące temu teraz mam wizyte w czwartek i mam mieć ważenie,mierzenie

Witam
chciałabym dołączyć do dziewczyn starających się o dzidzię w 2009 roku, chętnie zaczęłabym już, ale po szczepionce na różyczkę muszę 3 miesiące odczekać. Tak więc początek moich starań przypadnie na sierpień.
Powiedzcie mi, czy jakoś szczególnie przygotowujecie się do starań? Ja biorę kwas foliowy, zaszczepiłam się na wzw i różyczkę, zrobiłam test uro-gin i na razie czekam na wyniki. Ufff tak bym chciała się nie bać!
pozdrawiam

Ja normalnie Kroptusiu też nie lubię za długo siedzieć w domku. Bez pracy bym dostała pomieszania zmysłów. Nie wyobrażam sobie, żebym miała siedzieć w domu całe życie. Rozumiem Cię bardzo dobrze bo każdy człowiek potrzebuje się jak to mówią"odchamić" od czasu do czasu. Akurat dziś mam lenia no a poza tym chyba okres mi się zbliża bo już zaczynam być złośliwa i upierdliwa i wszystko mnie złości.

Witam
chciałabym dołączyć do dziewczyn starających się o dzidzię w 2009 roku, chętnie zaczęłabym już, ale po szczepionce na różyczkę muszę 3 miesiące odczekać. Tak więc początek moich starań przypadnie na sierpień.
Powiedzcie mi, czy jakoś szczególnie przygotowujecie się do starań? Ja biorę kwas foliowy, zaszczepiłam się na wzw i różyczkę, zrobiłam test uro-gin i na razie czekam na wyniki. Ufff tak bym chciała się nie bać!
pozdrawiam

Witaj Diano. Ja w zasadzie gdyby nie moje perypetie z owulką to też nie brałabym nic szczególnego: kwas foliowy, wiesiołek i od czasu do czasu magnez. Mam pytanie co to jest test uro-gin?

reklama
Ale mi smaka narobiłaś:-p

hyhy wstawilas odpowiedz miedzy dwa (QUOTE) stad ta pomyleczka...U nas dziewczyny sobie ciagle robia smaki wiec nie wchodze na wrzesniowki bo idzie dostac skretu kiszek jak ktoras z czyms o 23 wyskoczy ze se zrobila a inne nie moga tego zjesc bo chocby sklepy zamkniete ;-) a ja mam taki apetyt ze glowa mala i waga widac jak leci w gore :-p ale co poradzic jak burczy w brzuszku...No to miedzy nami 3-4 tygodnie roznicy jakos tak...ja za to na zmiane jem kromeczki z dzemem i z pomidorem i pieprzem...za mc tez mam usg i bedzie mierzenie, wazenie, teraz tez mialam ale glownie by sprawdzic to lozysko szyjke no i przy okazji podgladnac :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry