Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana ostatnio mówiłaś że łożysko sie podniosło więc może znowu pójdzie w góre.Uważaj z ciśnieniem i odpoczywaj.Trzymam mocno kciuki,żeby było w porządku. Kacperki to rozbójniki małe![]()
Tam jest mój lekarz prowadzący.
Ja mam wolne od gotowania bo moja teściowa zrobiła obiad:-)
Boże dziewczyny ale mnie leń ogarnął a tu niedługo trzeba iść do pracy!

Ale mi smaka narobiłaśno podnoslo podnioslo i lekarz sie cieszyl i mial nadzieje ze powedrowalo wyzej a ono z powrotem w dol i zaslania wsio prawie ... no nic czekam i licze tygodnie do jakiegos bezpiecznego choc ten 34 czy 35...A Ty w ktorym teraz jestes w 29 ?? bo ja 26 ... A ile Twoj Kacperek teraz wazy czy mierzy?? bo mi nic lekarz nie powiedzial co mnie troszku zmartwilo i teraz bede glowkowac
Ja jutro mam 29 tydzień:-) Wiesz Kroptusiu ja robiłam usg dwa miesiące temu teraz mam wizyte w czwartek i mam mieć ważenie,mierzenie
Tobie to dobrze, ja mam juz gotowy rosolek ale zrobie jeszcze zoladki w sosie koperkowym

Witam
chciałabym dołączyć do dziewczyn starających się o dzidzię w 2009 roku, chętnie zaczęłabym już, ale po szczepionce na różyczkę muszę 3 miesiące odczekać. Tak więc początek moich starań przypadnie na sierpień.
Powiedzcie mi, czy jakoś szczególnie przygotowujecie się do starań? Ja biorę kwas foliowy, zaszczepiłam się na wzw i różyczkę, zrobiłam test uro-gin i na razie czekam na wyniki. Ufff tak bym chciała się nie bać!
pozdrawiam
Ale mi smaka narobiłaś![]()
ale co poradzic jak burczy w brzuszku...No to miedzy nami 3-4 tygodnie roznicy jakos tak...ja za to na zmiane jem kromeczki z dzemem i z pomidorem i pieprzem...za mc tez mam usg i bedzie mierzenie, wazenie, teraz tez mialam ale glownie by sprawdzic to lozysko szyjke no i przy okazji podgladnac