Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kupiłam test. Jest na ulotce napisane, że jeżeli test będzie robiony po terminie spodziewanej @ to można zrobić o każdej porze. Zaraz będę robić tylko czekam aż mi się siusiu zachce.
U mnie na dworze wichuraWiatr sie zerwał i zaczęło padać
Kupiłam test. Jest na ulotce napisane, że jeżeli test będzie robiony po terminie spodziewanej @ to można zrobić o każdej porze. Zaraz będę robić tylko czekam aż mi się siusiu zachce.

:-)Wyszła jedna kreska. Ciąży brak, a @ dalej nie ma. Chyba wybiorę się do lekarza.

Ok.Dziękuje bardzo, ale to może i lepiej. Jutro idę zanieść papiery w sprawie pracy. Jak dostanę pracę to po 3 miesiącach będziemy się intensywnie starać. Bo tak bez pracy to to byłoby krucho, a tak trochę popracuje, a później jeszcze macierzyński. Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:-) Jeszcze pojawią się dwie kreseczki, a ja przynajmniej oczyszcze organizm z tych leków.Przykro mi bardzo, przytulam. Tak, wybierz się do gina i ustal dlaczego brak @.. Daj znac co i jak