Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja juz bez tego neta szaleje,bo nie moge byc na forum tyle ile bym chciala ale mam nadzieje,ze po weekendzie juz wszystko mi bedzie dzialalo ok teraz jest strasznie zwolniony
,WITAM NOWE STARACZAKI;-)MADZIASKU DAJ ZNAC JAK PO WIZYCIE?,A TY KROPTUSIU SIE NIE DENERWUJ SZPITALEM NAPEWNO SIE WSZYSTKO JAKOS ULOZY
a u mnie dziwne rzeczy sie dzieja i nie wiem co myslec
10 dzien cyklu od wczoraj mam jakis dziwny bol podbrzusza i na dodatek co jakis czas tak dziwnie zakluje i zaboli jajnik,boje sie co to moze byc
caly czas mam uczucie jakby spietego brzucha
w poniedzialek polece do gina choc obiecalam moim chrzesniakom ze pojdziemy na dzien dziecka bo festyn u nas,ach nic mi sie nie uklada
![]()
Ja już zrobiłam racuszki;-) Kroptusiu ja zawsze z racuchami to kombinuje,bo robie różne,z wiśniami,z jabłkiem z bananem.Dzisiaj zrobiłam z jabłkiem ale jabłko pokroiłam w kosteczke:-) Dajesz jajko,mleko,mąke i troszke proszku do pieczenia i gotowe![]()
Ja dziewczynki uciekam,bo musze sie szykować do gina.Jak przyjade to dam znać co i jak ;-)
:-)Dziękuje :-)Powodzenia Kochana!!:-)
a tutaj przepis.. chociaz ja robie na oko
Racuchy z jabłkami
Skomentuj
Składniki
0,6 l mleka;
2 jaja; -ja daje 5
mąka;
łyżeczka cukru;
szczypta soli;
0,5 łyżeczki sody;
jabłka 2-3
Sposób przygotowania
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę. Mleko, żółtka, mąkę, cukier i sól zmiksować na gładką dość gęstą masę. Dodać sodę i jabłko utarte na grubych oczkach.
Na końcu delikatnie wymieszać z ubitymi białkami. Smażyć na oleju, posypać cukrem pudrem.
Justys84 ja mam to samo.. pecherzyk rosnie i dlatego kłuje..

Dziękuje :-)

Miałaś dużo ponad 37? I czy to jest mozliwe by przy niższej tempce kobieta była w ciąży?

kroptusiu mierzyłas temperature sobie zanim dowiedziałas się, że jestes w ciązy? Bo coś kiedyś pisałaś, że w 17dc zaszłaś czy jakoś tak..Miałaś dużo ponad 37? I czy to jest mozliwe by przy niższej tempce kobieta była w ciąży?